Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß
üzenetére
$7.90?
Na ebből se fogok nagyon bevásárolni. 
"Mert azt írtad, lassú az eeprom írás.
Nincs valami olyasmi, mint egy USB pendrive, hogy kiteszi milliszekundumok alatt - de legyen lassú, akár 1mp is - és kész ?"Dehát a lassú azt jelenti, hogy milliszekundumok alatt történik!
8-10ms, ami - tekintve, hogy μs tartományban gondolkodunk, amikor egy μcontroller sebességéről van szó - lassú. Nem? Legalább 10ms-ig fenn kell tartani a tápellátást, hogy sikeres legyen a művelet. Erre gondoltam. Ettől nemigen kapsz gyorsabbat, esetleg lehet próbálkozni SD kártyával, de szerintem emiatt nem éri meg."Nem vagyok nagy szaki, hogy külön wear levelinget írjak, törjem rajta az agyam"
Nem is kell, ott a lib, használd!
Egyébként sem kell újra kitalálni, leírtam a módját, viszonylag egyszerű elven működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Na ebből se fogok nagyon bevásárolni. 
Egyébként sem kell újra kitalálni, leírtam a módját, viszonylag egyszerű elven működik.
ekkold