- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
csongi #13175 üzenetére
Én a következőt csinálnám:
ESP32, + relék. Állítás neten keresztül WEB-en, az ESP a nethez a routeren keresztül kapcsolódik. Relé: szilárdtest relé jobb, de drágább.
Nincs se helyi szerver, se kínai, se app, csak a böngészőben WEB lap.
A programjába bele lehet tenni automatikus ki/be kapcsolásokat is.
Lehet, nem kínlódnék vele sokat, hanem a Sonoff 4 CH-ból vennék kettőt, és azt programoznám fel. Az ugyan nem ESP32, hanem csak ESP8266, de erre a célra az is tökéletes. Hasonlót DC48 V-ra csináltam, FET-ekkel, amatőr madzagolással, majd a nyáron akarom megcsinálni hozzá a panelt (JLCPCB), és 3D nyomtatni a dobozt. Azért 48 V-ra, mert mások is dolgoznak vele, és ha valamelyik lökött elkezdi szerelni, és agyonüti, mehetek a börtönbe. -
gyapo11
őstag
válasz
csongi #13175 üzenetére
Egy sonoffot vettem próbálni, működött, de mintha kínai serveres lenne az app, és pár időpontban tud ki vagy bekapcsolni. Szóval nekem egy nano+reléhez képest nagyon karcsúnak tűnt. az igaz, hogy nem próbáltam programozni.
Vezetékkel is lehet kapcsolódni egy nanohoz, egy rs-485 nekem biztosabbnak tűnik, mint a wifi, és bármilyen dróton elmegy. Egy akcióban vettem egy marék rs-485 panelkát pár $-ért, meg egy usb-s változatot a pc-be, és így könnyen lehet debudolni, leolvasni, vezérelni a hálózatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock lapok általában
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest