- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
csongi #13175 üzenetére
Én a következőt csinálnám:
ESP32, + relék. Állítás neten keresztül WEB-en, az ESP a nethez a routeren keresztül kapcsolódik. Relé: szilárdtest relé jobb, de drágább.
Nincs se helyi szerver, se kínai, se app, csak a böngészőben WEB lap.
A programjába bele lehet tenni automatikus ki/be kapcsolásokat is.
Lehet, nem kínlódnék vele sokat, hanem a Sonoff 4 CH-ból vennék kettőt, és azt programoznám fel. Az ugyan nem ESP32, hanem csak ESP8266, de erre a célra az is tökéletes. Hasonlót DC48 V-ra csináltam, FET-ekkel, amatőr madzagolással, majd a nyáron akarom megcsinálni hozzá a panelt (JLCPCB), és 3D nyomtatni a dobozt. Azért 48 V-ra, mert mások is dolgoznak vele, és ha valamelyik lökött elkezdi szerelni, és agyonüti, mehetek a börtönbe. -
gyapo11
őstag
válasz
csongi #13175 üzenetére
Egy sonoffot vettem próbálni, működött, de mintha kínai serveres lenne az app, és pár időpontban tud ki vagy bekapcsolni. Szóval nekem egy nano+reléhez képest nagyon karcsúnak tűnt. az igaz, hogy nem próbáltam programozni.
Vezetékkel is lehet kapcsolódni egy nanohoz, egy rs-485 nekem biztosabbnak tűnik, mint a wifi, és bármilyen dróton elmegy. Egy akcióban vettem egy marék rs-485 panelkát pár $-ért, meg egy usb-s változatot a pc-be, és így könnyen lehet debudolni, leolvasni, vezérelni a hálózatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged