Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFORboy
senior tag
Inkább tanulj és tudj mielőtt valamibe közbeoktojálsz bármit is, nemhogy még a "specifikációt" fikázd... főleg, hogy totál érthető, sőt volt még bőven ott ezután, még maga konkrét elkészíteni kívánt dolog is leírásra került egy az egyben !
A netről copy && pastelni mindenki tud én viszont egymagam 3 hét alatt a nulláról összehoztam egy kész eszközt nyákrendezéstől a kódon át a működő tesztelt összeépített végeredményig, optimalizáltam is, hogy 1KB Tiny13A-ba beleférjen 0.1% -os millis accuracyval míg te a delayedet forgattad mint mókus a mogyorót mert még azt se ismered...Légy oly szíves, te inkább ne is írj semmit se, semmilyen kérdésemre se a jövőben !
Illetve ha valahol osztanád az észt, akkor ezt ne a korábbi hányavetek módon mert én ott leszek, hogy megmondjam a frankót !Van különbség a segítség meg az önszerepeltetés között
Pláne, hogy ez utóbbi, mire föl...
Új hozzászólás Aktív témák
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360S
- SHOKZ headsetek
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Asus Zenbook 13 laptop
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold