-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tankblock #11391 üzenetére
Ilyenem volt 4db, de már elpasszoltam rég őket.
Hát, ha nem füstölt volna el az a motorvezérlő akkor nem lenne megint probléma... Lehet, hogy sok volt neki a 3x18650-es cella, bár mentségemre legyen mondva nem voltak fullra töltve. 12V van ráírva, de 25V-os motorokat is meghajt... ez nekem nem tiszta. "4 H-Bridges: per bridge provides 0.6A (1.2A peak current) with thermal protection, can run motors on 4.5V to 36V DC"
Ma még utoljára kipróbáltam, de füstölt a jobb oldali motorokat vezérlő chip... Megnéztem mégegyszer Alin, szerencsére nem 4$ volt csak 1,8. Rendelek... csak ezt megint kivárni amíg ideér... A Wemos megúszta. A kész járműben már csak 2 aksi lett volna, de nem ért ide a 2-es tartó ezért használtam a hármast... kár volt. Ez az Ali hátránya, hogy nem bírja az ember kivárni az alkatrészeket.Van még egy power bankom, egyelőre azzal fogom használni a Wemost, plusz adok külön tápot a motorvezérlőnek. Csak ez így túl sok helyet foglal.
#Aryes: A szervóra visszatérve: az kavart meg, hogy a motorvezérlőhöz tartozó példakódot használtam fel, ami tudja a szervo adott fokra állítását. Nem kell mindig visszaállítani 0-ra, simán megérti hogy 60-80-90-60 fok, ahogy a távirányító küldi a jelet. Ha elengedem, csak akkor áll vissza alapállásba, és megy egyenesen a gép. De akkor nyugodtan használhatom sima pinnel is ezeket az 'osztályokat'.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged