-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Szerintem nem uszod meg a haromszog beiktatasat. Javslom, hogy ezt olvasd el.
"De ha a tsop képes direkt napfényben is működni, akkor valamilyen megoldásnak létezni kell."
En nem latok bele a belselyebe, de 90%-ra tuti biztos vagyok benne, hogy kompenzaljak a vevo foto tranzisztort. Vagy diodat... Gondolom ez resze lehet az <Input> nevu teglalapnak. De persze ott van benne az AGC, a Bandpass.... ezek mind azert kellenek, hogy stabil legyen az adatatvitel.En azt javasolnam, hogy eloszor dugd ossze az aramkorod, 10k ellenallas, meg a fototranzisztor, egy probapanelon, vagy hasznalj forrasztos breadboardot, ha az jobban tetszik, akassz ra tapot, meg egy oscilloscope-ot, es szaladj korbe a lakasban, kulonbozo napszakokban, hogy megis mit dob ez az aramkor. Esetleg rakj egy potmetert, mondjuk ugy 100-200k, hogy megis mit latsz. Esetleg a 38kHz adot is osszerakhatod, es azzal is probalgathatod. Ez egy jo teszt lehet. Ha ez franko, akkor meg johet a jatek a szurovel. Szerintem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Mazda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ford topik
- NBA és kosárlabda topic
- Nyaralás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest