-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
tonermagus #11591 üzenetére
Ahogy látom a legnagyobb különbség, az hogy a Flysky 2.4ghz-en üzemel, amíg a másik 433-on.
-
zsolti_20
senior tag
-
zsolti_20
senior tag
Nem tudom csak vesztegettem az időm vagy sem az arduinoval, de majdnem egész este ébren voltam hogy végezzek a szoftverrel. Mire kb 90% lett és a végére értem annyi mindent kellene módosítani egy új kártya regisztrálásához hogy az rengeteg, és minden felhasználó megdobná a szoftvert elég sok sorral. Így kukázom az arduinos megoldást és hallgatok rád amit kellett volna az első perctől aztán egy ESP8266-ra alapozok adatbázisssal, mert másképp ez nem fog menni. Max arra jó volt az egész hogy megismertem az RFID és az USB író/olvasó működését.
-
zsolti_20
senior tag
Igen sikerült működésre bírnom a dolgot. Jelenleg már a pendrive írással kísérletezek. Nagyon tetszik ez az RFID olvasó. Kellene fog még egy modul amivel az időt tudom rögzíteni és meg is vagyok. Aztán jöhet a finomhangolás és egy program C#-ban amit átláthatóvá teszi a TXT-t, esetleg átkonvertálja excelbe vagy statisztikát készít.
Örök hálás a sok segítségért.
-
zsolti_20
senior tag
Kicsit másképp közelítettem meg a dolgot és C#-ból emeltem át az ötletet.
unsigned long counter = 0;
void setup() {
Serial.begin(9600);
delay(1000);
}
void loop() {
for (int x=0; x<300; x++) {
Serial.println(counter);
counter++;
}
Serial.println("túl késő");
counter = 0;
delay(2000);
}Össze dobtam egy számlálót úgy hogy minden minisecben újra megy a loop így nem fagyasztja be.
Szóval gomb lenyom, elindul ez a for ciklus amiben az RFID olvasó részét beteszem, majd ha nem történik meg a scan mondjuk 10mp-ig, akkor kiugrik belőle. -
zsolti_20
senior tag
-
zsolti_20
senior tag
Kifutottam a szerkesztésből de meg is találtam a megoldást. Minden ág mehet közösre csak az SDA-nak kell külön, így ráfér elég sok.
-
zsolti_20
senior tag
Lehetséges 4 RFID olvasót úgy arduinohoz csatlakozni hogy azoknak 4 különböző jelentésük legyen?
Ha pl az elsőnél szkennelem akkor A kerül a txt-be másodiknál B,C és végül D. De ehhez 4 külön RFID olvasó kellene, de nem vagyok biztos benne, hogy ez lehetséges mivel az arduino pinoutból is kifutok.Van bármi más lehetőség erre?
-
zsolti_20
senior tag
Nem valthatom le sajnos a pendrivet semmivel, mert egyszerusiteni kell ahogy csak lehetseges. De ez a web, tavoli eleres meg az adatbazis sokat szamit nekem.
Szeretnek kesobb epiteni egy olyan robotot ami kepes egyenesen haladni es egy csikot rajzolni a talajra egy szobaban. Van erre mar kitalalt dolog? Lattam a vonalkoveto robotokat de itt epp a vonal lerakasa lenne a lenyeg
-
zsolti_20
senior tag
Most néztem utána, nagyon durva cucc ez az ESP32. Ahogy látom ez maga az arduino...
Csak luxusabb kivitelben. Elgondolkodtató, lehet erre alapozom az egészet.
És a legjobb hogy minden elérhető egy webes felületről.
-
zsolti_20
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat és tippeket, végig fogom nézni a lehetőségeket amiket ajánlottál. Érdekes alternatívák és ismeretlen eszközök így tudom bővíteni a tudásom.
Jobb választás lenne NFC olvasóval megoldani? Erre gondolok. NFC-nél több lehetőségem van módosítani?
ESP32 érdekes tűnik számomra. Még soha nem hallottam róla. Ez arduino kompatibilis eszköz? Vagy hogy képzeljem el?
-
zsolti_20
senior tag
Ez ezt szavazó gép szeruseg lesz rf taggal ellatva. Mondjuk 10 ember szavazhat A, B, C vagy D-re. Lajos oda nyomja az rf tagját és az arduino menti ezt a pendrivera. Időponttal együtt. Később felkerul a PC-re a TXT fájl és látják hogy Lajos 14:35:11-kor B-re szavazott. De a kérdés hogy az rf tag azonosítja módosítható? Van neki egy tag-ne mondjuk E5 B9 F3 H4 és ezt modositanam arra mondjuk hogy Lajos. Így ey kerülne mentesre és nem kellene mindig újra húzni a szoftvert az arduino hanem csak a kártyát kell atirnom és ennek az azonosítja kerül a pendrivera.
-
zsolti_20
senior tag
Közben találtam egy ilyet is. Mi a különbség? Az egyik RF olvasó a másik pedig NFC?
-
zsolti_20
senior tag
Ezt a modult nem teljesen értem. Működik fob-al és kártyával is? És azzal a kicsi modullal írható és olvasható is az adat?
-
zsolti_20
senior tag
Igen énsi így oldanám meg ahogy írtad de fontos jelen esetben hogy pendrivera tudjak menteni. Akihez kerül később a feldolgozott adat kb 60 év körüli idős hölgy akinek a szövegkezelő megnyitása is elég nagy feladat. Nem szeretném ilyennel terhelni hogy kártyaolvasó és hasonló. Hanem csak pendrive bedug és látja az adatokat.
-
zsolti_20
senior tag
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Ha pendrivera szeretnék egy egyszerű mondjuk .txt fájlt létrehozni, írni bele, kiolvasni belőle, akkor melyik modul ajánlott hozzá?
CH376S modult nézegettem, de sok mindent nem találtam róla. Van ennél jobb megoldás is? Vagy ez tökéletesen megfelelne? -
zsolti_20
senior tag
válasz
Victoryus #11352 üzenetére
Mit értessz az alatt hogy "aksi tartóba elektronikát"? Jól gondolom hogy az érintkezőkre gondolsz? Nem jöhet szóba esetleg ez?Készen tudsz rendelni bármilyen méretben. Gondolom ALI-ról is 4-5 hét mire megjön így ebay-es forrás is jó lehet.
Az utolsó képen az M1-nél csak az egyik csavar van emghúzva és csak az M1 egyik pinoutjához megy vezeték. Próbáld meg hogy a másik kábelt is az M1-hez teszed.
-
zsolti_20
senior tag
Végül két dolog oldotta meg a hibát. A forráskód setup részéhez beszúrtam a RF24_PA_MIN parancsot és az elektrolit kondit amiből 16v 100uf-et használtam, állóként forrasztottam be és nem fekvő pozícióba. Ezen kívül nem tettem PCB-t az NRF24L01 alá, hanem a modult csak simán a burkoaltba ragasztottam.
Valami miatt nagyon érzékeny, nem is működik másik NRF24L01 antennával.
Valaki esetleg betud nekem ide linkelni egy command listet az NRF24L01-hez? Sehol nem találom sajnos.
-
zsolti_20
senior tag
Lehetséges az NRF24L01 moduloknál lekérdezni hogy alapból melyik van nekik megadva az alábbiak közül?
RF24_PA_MIN = -18dBm,
RF24_PA_LOW = -12dBm,
RF24_PA_HIGH = -6dBm,
RF24_PA_MAX = 0dBmÉrdekes, mivel ha a MIN-re állítom akkor van kapcsoalt a két modul között, ha high vagy max akkor rettentő rossz a kapcsolat.
-
zsolti_20
senior tag
Tápellátást LG HG2 18650 aksiról kapja amit vape boltból vettem. rámérve a modulnál 3.33-3.34V-ot mérek.
5V toleránsak a lábak, de sosem kapott 3.3v-nál többet.
Az összes youtube videot végig néztem már és a leírásokat is. Jelenleg 100uf 16v elko van a VCC és GND között. Valamiért 10uf-el nem akart működni egyik modulom sem a 4 közül.
Ezek teljesen új modulok, pár napja bontottam ki őket. 5különböző arduinóval próbáltam 4 különböző RF modult. Lehet valamire érzékenyek és bezavar?
-
zsolti_20
senior tag
Ha valaki a mai nap folyamán segytene megtalálni, hogy mi lehet a hiba szivesen fizetnék is érte. Kipróbáltam mindent, több mint 30 órán keresztül már mindent átnéztem töbször, de nincs meg a hiba forrása. Ha bárkit érdekelne egy kis plussz pénzt írjon privátban.
-
zsolti_20
senior tag
Kezdem feladni... Most működik, de csak akkor ha az antenna forrasztási pontján tartom az ujjam. Hihetetlen....
-
zsolti_20
senior tag
Valaki "bűvészkedett" már NRF24L01 + antennás modulokkal? Összedobtam egy jó kis kódot, működött is szépen, de tegnap reggel óta valami oknál fogva nem komunikálnak egymással. Próbáltam 4 különböző arduinoval, 4 különbüző NRF24L01 modullal, próbáltam légkapcsban, építettem neki panelt is, próbáltam hosszú és rövid kábelekkel, de valamiért nem működnek. Próbáltam kondikat is 3.3uf-től egészen 100uf-ig, de semmi sem segített. Valakinek van ötlete, hogy lehetne működésre birni őket?
-
zsolti_20
senior tag
Nem tudom mi történt de sikerült felírni.
-
zsolti_20
senior tag
Üdv emberek! Nem tudja valaki véeltlenül mitől lehet az hogy egyik pillanatban még működött a megírt a kódom, ak övetkezőben pedig már nem? Állandóan arra panaszkodik hogy "Hiba a(z) Arduino Nano alaplapra fordításra." De semmit sem változtattam a kódon, sőt még egy előtte elmentett kódot sem akar felírni.
-
zsolti_20
senior tag
Udv emberek! Szeretnek 3.7v-ot 5v-ra konvertalni. Ehhez talaltam valamit a fiokomban amirol meg regebben kaptam le az usb csatlakozot, ekkor veletlenul felszakadt a pozitiv lab es oda lett a forrasztasi pont a nyakrol.
Most lehet hasznat vennem ennek ha meg hasznalhato. A kerdesem az lenne hogy a C2 kondenzatorhoz mehet a pozitiv vagy sem? Kimertem multimeterrel a c2 kondinal es a gnd-nel stabil 5v-ot mertem de a felette levo tranzisztornal is. Vagy kukazzam es hasznaljak inkabb ujat?
kep -
zsolti_20
senior tag
Köszönöm a sok hasznos infot, hihetetlen mennyi új dolgot td meg az ember egy sima akkumulátor töltés során, de kezdek kicsit össze zavarodni. Annyit szeretnék csupán, hogy az arduino nano-m működjön 4db 18650-es akkuval akkor is ha töltőn van. A kettő közül melyik az életképes elgondolás? Esetleg van harmadik is ami enél is jobb?
Igaz kifelejtettem de az arduino nano elé menni fog még egy DC-DC konverter is ami stabil 5V-ot csinál.
-
zsolti_20
senior tag
Egy darab toltesvezerlohoz egy darab 18650-at csatlakoztatok. 4 darab toltesvezerlohoz egymastol elkulonitve 4 darab 18650-at csatlakoztatok. Ekkor a toltesvezerlo out-ot parhozamosan kotom es csatlakoztatom az arduinohoz. Ahol a yoltest veszik fel a toltesvezerlok ott a 4darab toltesvezelo pozitivjat osszekotom egymassal a negativat a negativokkal, makd ehhez 1db usb kabelt forrasztok.
-
zsolti_20
senior tag
válasz
vargalex #11059 üzenetére
Az a megoldas mennyire jatszik, hofy egy toltesvezerlore egy akkumulstort csatlakoztatok. 4db darab eseten 4 toltesvezerlot hasznalnek. Keresek egy toltot ami bir 2A amper kerul es szerkesztek egy tolto kabwlt hozza aminek egyik vege usb masik pedig 4 mini usb. Igy egy konektorbol vagy egy toltocsatlakozobol tudnek tolteni 4aksit.
-
zsolti_20
senior tag
Üdv emberek!Ezzel a TP4056 modullal, hány db 18650 tölthető? Vagy minden 18650-hez külön TP4056 modul szükséges?
-
zsolti_20
senior tag
Udv emberek! Kb masfel hettel ezelott irtam ide a topikba azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet megoldani az akkumulatorrol valo uzemeltetest. Sok mindent vegig neztunk vegul a 18650 akkumulator mellett dontottem. Viszont ma reggel felebredve arra gondoltam miert ne lehetne jo egy power bank? Szoval elokerestem egyet a fiokbol es csatlakoztattam. Tokeletesen mukodott. Igy egy viszonylag egyszeru modszerrel tudom taplalni az arduinomat.
A problema ott kezdodik hogy jo lenne tolteni. Csatlakoztattam a toltore a power bankot mikozben az arduino is csatlakoztatva volt a ppwer bankhoz. Ekkor az arduinot lekapcsolta es a power bank elkezdett tolteni. Amikor lehuzom toltorol akkor automatikusan az arduino bekapcsol es mukodik hibatlanul.
A kerdesem az lenne hogy lehetseges valahogy azt megoldani, hogy mikor csatlakoztatom a toltohoz a power bankot, akkor az arduino is mukodjon? Jo lenne ha hasznalatban lenne toltes alatt is.
-
zsolti_20
senior tag
Üdv emberek! Kér arduino között szeretnék kommunikációt létrehozni NRF24L01-el. Az egyik oldalt egy nyomógomb van, aminek lenyomására a másik arduino kap egy decimális számot. A probléma az, hogy amíg letartva tartom a gombot addig küldi ezeket. Egy sima gomb nyomáskor is legalább 3-4 alkalommal elküldi. Lehetséges úgy megoldani, hogy a gomb lenyomásakor csupán egyszer küldje el?
-
zsolti_20
senior tag
válasz
fpeter84 #10859 üzenetére
Valószínűleg ezeke az elektromos cigibe való 18650akkumlátort fogom választani, mert kapni hozzá foglalatot is arduinohoz. 2-2párhuzamba majd ezeket sorosan, így megkapom a kb 7.4v-ot ami mehet a vin lábra. Ez a láb 5-12v között bármit képes szabályozni úgy hogy 3.3v lábon fixen jöjjön ez a feszültség?
-
zsolti_20
senior tag
válasz
fpeter84 #10855 üzenetére
Ez így egy nagyon jó járható út, ha több mint 5v fesz esetén a VIN lábra köthető. Ha sajnos csak ennyit tudnak akkor fölösleges megvenni. Lehet joban járnék két db telefon akkumulátorral, amik tudnak 3000mah-t. Igen jó lett volna tölteni USB-ről de ez most csupán opcionális lehetőségként szerepel.
A nyák egy oldali és csak úgy férne be a TP4056 modul ha "lógna" a levegőben. Bepakoltam már elég sok alkatrészt, így csak újra tervezés esetén férne el. Nincs túl terhelve a nano 3.3v lába, csak azért kaptam 2.5v-os, mert tesztelés képpen 3.3v feszültséget az 5V lábára csatlakoztattam, ekkor mértem a 3.3v lábnál 2.5-öt. Gondolom mivel nem 5v-ot kapott a 5v lábon, ezért ennyivel kevesebbet is tudott kihozni a 3.3v lábon.
Most látom ez a TP4056 modul nem is furatszerelt alkatrész. Akkor ez így simán megoldható, elférne az akkumulátor mellett.
-
zsolti_20
senior tag
Régebben felhoztam ezt a 3.7v-os dolgot, de hamar túlléptünk rajta. Kicsitnézelődtem ebay-en és megtaláltam ezt a 18650 3.7V 9900mAh akkulátor pakkot töltővel együtt. Azt írja minden darab 9900mah. Ezzel talán tudnék helyet spórolni, mert elég lenne kettőt felhasználnom belőle. Ezek elvileg teljesen feltöltött állapotban 4.5v-os, teljesen lemerülve 3,6v. Ha sorosan kötném őket kapnék mondjuk 7.4v-ot, amit egy fesszabályzóval betudnék lőni fix 3.3v-ra. Itt mondjuk problémába ütközök, mert nem tudom létezik-e olyyan feszszabályzó arduinóhoz, ami változó feszültségből képes nekem fix 3.3v-ot előállítani. A másik ötlet az lenne ezzel kapcsolatban, hogy párhuzamba kötöm őket, ekkor ugye a kapacitás össze adódik a feszültség változatlan. Elméletben kapnék 18.000mah-t, ami véleményem szerint elég sok ideig elég lenne, és csupán kettő darab AA elem méretű akkumulűtort használnék. Van ebben valami értelmes? Vagy inkább a 3xAA 1.2v akut válasszam?
-
zsolti_20
senior tag
Közben megtaláltam ezt a videót. Azoled kijelző mehet kb egészen 1.8-1.9v-ig. kb 2.5v-ot kapok a 3.3v-os lábon ha az 5v-os csatlakoztatok 3.3v-ot. De ugye a 3xAA 3.6v-os, így kb 2.8v-ra számíthatok. Ezzel simán elkellene mennie. A rádió modul is birja a 2v feszültséget.
-
zsolti_20
senior tag
Haza értem, kipróbáltam, hogy 3.3v-ot adok az arduino nano-nak az 5V lábom. És a rádió modulra ekkor egész pontosan 2.53v-ot mérek az OLED kijelzőnél 2.54v-ot. Tökéletesen működik a rádió modul és a kijelző is. Szükséges ebben az esetben konverter a 3.6v-os akkumulátornál? Vagy mehet ez így össze mostmár?
-
zsolti_20
senior tag
válasz
fpeter84 #10840 üzenetére
Sajnos kikell hagynom a TP4056 modult, met akárhogy próbálom nem fér már rá a nyákra, mert kicsit kicsi lett.
Így az eredeti tervhez vissza térve, mondjuk 3xAA akkumulátort ha az 5V lábra csatlakoztatok, a többi fogyasztó mehet a 3.3v-ra? Igazából már a 4xAA sem fér el sajnos.
-
-
zsolti_20
senior tag
Igy ossze allt mar a kep bennem. Van foglalmam az arduinorol, sokat foglalkoztam vele, de az akjunulatoros reszevel meg soha. 9v-os elem tunt logikusnak higy hasznalni kellrne, mert nagy es a multimeteremben is az van.
gondoltam sokat is bir. Hat nem.
Ezert jott az otlet eloszor a ceruzaelemmel kapcsolatban majd a vegere kikotottunk az aksis megoldasnal. Ez lesz a vegleges megoldas az biztos mostmar. Az elejen meg nem voltam biztos magamban mit lenne a legjobb hasznalni, de igy higy ennyi fontos infot leirtatok mar tudom mire van szuksegem. Koszi mindent!
-
zsolti_20
senior tag
válasz
robohw #10818 üzenetére
A vin-re csatlakoztatva lehetseges vissza tolteni az akkumulatort ha az arduino nano usb-re van csatlakoztatva?
Ha 3xAA-t hasznalok akkor a fesz kb 3,6v lesz. Ez mehet a 3.3v-os labra? Vagy ugyan ugy 5v es akkor kb 3.3-at kap minden?
Szerk. Kozben lattam meg kaptam a valaszt
-
zsolti_20
senior tag
válasz
robohw #10812 üzenetére
Úgy gondolom ezt a megoldást választom, egyszerű és nem látom hogy bármi probléma lehet vele a későbbiekben. Alapból 16mhz az órajele a nanonak, mennyire érdemes lecsökkenteni? Vagy kikell tesztelni, hogy hol működőkéeps még a szerkezet és atól feljebb állítani 2-3mhz-el? Ha a AA akukat csatlakoztatom a vin kivezetésre, valamit még kell csinálnom vele? Utána ha USB-n csatlakoztatom a nanot, ezek az aksik kapnak feszt és feltudnak töltődni?
-
zsolti_20
senior tag
Most meglepődtem, úgy gondoltam gy 9v-os elem jóval többet bír. 3.3v-ról van táplálva egy pici oled kijelző és egy NRF24L01+PA+LNA.
Akkor megpróbálok 3 ceruzaelemes dologra átállni, ha jobb lehetőség nincs. Ezen kívül ajánlott még valami más ami több ideig bírja?fpeter84:
Sajnos nem szeretnék már átállni másik modulra, mivel maga a nyák már készen van, hozzá tartozó szoftver is, már csak annyi hiányzik hogy találjak hozzá egy megfelelő áramforrást, hogy ordozhatóvá váljon.
A távolság pedig kb 10m-100m között van. Egyik oldalt megnyomnak egy gombot ami küld egy decimált a másik oldalra ami ennek hatására kiír valamit egy oledre és közben sípol. -
zsolti_20
senior tag
Üdv emberek! Ha elemről/akkumulátorról szeretnék üzemeltetni egy arduino nano-t, abban az esetben helyes ez a bekötési rajz? kép
Ha esetleg USB-n szeretném csatlakoztatni az arduinomat akkor nem elsz semmi gond, hogy közben ott lóg rajta egy 9v-os elem?
-
zsolti_20
senior tag
-
zsolti_20
senior tag
Végre meglett a probléma. Nem is gondoltam volna soha ezt. Ezen a képen a bekarikázott résznél össze volt forrasztva két kimenet, gondolom gyártási hiba. Alig lehetett észrevenni, épp hogy egy pici ón össze zárt két részt. Forrasztoval gyorsan rámelegítettem, leszedtem onnan és most hibátlanul működik.
-
zsolti_20
senior tag
Kifogytam eljesen az ötletekből. Kipróbáltam a példák közül ezt a "getting start"-ot ai elérhető az nRF24L01 könyvtárból, de ezt a hibát kapom mindig:
Próbáltam két különböző modullal, két arduinoval, 4 különböző kábellel, sockettel, socket nélkül, kondenzátorral, de se hogy sem akar műküdni. Kellene még hozzá valami kiegészítő? Vagy én néztem be valamit?
-
-
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Szeretnék összehozni egy arduino + 2004A LCD kombót, de nem sikerül egyszerűen működésre bírnom az LCD kijelzőt.
Csatlakoztattam a VCC-t, GND-t, A4-et A5-öt. Letöltöttem a LiquidCrystalt, wire tömörített mappát és kicsomagoltam a dokumentumok arduino mappába a librarykhoz. Felprogramoztam ezzel a forráskóddal, de az LCD nem mutat semmit sem sajnos. Csak világít kéken. Valaki tud valamit erről?
-
zsolti_20
senior tag
Üdv emberek valaki tudna nekem linkelni egy egyszerű kapcsolási rajzot egy egyszerű kóddal Arduinohoz, nema 17 léptetőmotorhoz és egy A4988 motorvezérlőhöz? Szeretném megérteni a működését.
-
zsolti_20
senior tag
Üdv emberek! Szeretnék több arduinot használni. Legyen az egyszerűség kedvéért most kettő.
Szeretném felprogramozni az egyiket, hogy egy szervo motort fordítson el 45 fokkal. Ez meg is van. A második pedig villantson fel egy ledet. Ez is megvan.Msot szeretném a kettőt össze kombinálni, úgy hogy amint véget ért a folyamat az első számú arduinónál, a második kezdjen bele a saját feladatába. Tehát az első arduino amikor elforditja 45 fokkal a szervo motort, csak ezután kezdjen elműködik a második és villantson fel egy ledet. Lehetséges ilyesmit megcsinálni? Fontos lenne, hogy két arduinó müködjön. Megadható nekik valami, hogy figyelje a második az elsőt és mikor végére ért akkor induljon csak a kód a másodikon?
-
zsolti_20
senior tag
válasz
tupacamaru #10092 üzenetére
Igazán nincs mit, sok sikert a bütyköléshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mozgásban a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Parkside szerszám kibeszélő
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Asus Rog Strix G16
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest