- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Üdv. Ehhez tudnátok nekem egy egyszerű programot írni/mutatni, amivel le tudom tesztelni, hogy működik-e? A legegyszerűbb, amire gondoltam (és szerintem így kell), hogy VCC, GND rámegy, A0-át egyik analóg bemenetre kötöm, soros portra meg kiíratom az értékeket. Csak nem változik semmi, ugyanúgy 30 valahány körül van az érték, ha tekerem a potit, akkor 20-1023-ig megy kb., de ott ugyanúgy megáll, hiába beszélek neki, kopogtatom, zenét indítok, semmit nem változnak a vett értékek. Rendeltem 2-t, mindegyik ezt csinálja. Próbáltam az itt találhatóa programmal is, mindent ugyanígy összeraktam, és semmi, folyamatosan világítanak a ledek.
Pedig survy2014 nem rossz eladó, itt is ajánlották már a fórumon többen is, nem hiszem, hogy 2 hibásat is küldött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1 humoros
- Viccrovat
- További aktív témák...
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest