- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UBO
csendes tag
Köszönöm a kimerítő válaszokat és hogy ennyien foglalkoztok vele, lesz mit olvasnom a vonaton, csupa jó ötletek. Mennyi hasznos dolgot meg lehet oldani egy ilyen kis ketyerével. Az rtc sem rossz ötlet, kb 45 fok a teljes mozgástartomány (~20-25 foknál a max és ~45-nél a takarék), az óra azért is passzol mivel ha már trackkelném a hőmérsékletet és szénmonoxidot akkor jó lenne párosítani mellé egy időpontot is és dátumot. Apropó dátomot hogy lehet megoldani? rtc erre is képes?
Banggood-ról még nem rendeltem (raktár: CN Warehouse) ez mit jelent? azért dec végére örülnék ha megjönne.. az oké h beszerzem de az idő nagy részét a kódírás és személyre szabás viszi el. A linkelt szervo (Towerpro MG958) szívósnak néz ki, a videóban szépen emelgeti a tele vizes flakont. Az hogy mekkora nyomaték kell sztem esélyem sincs lemérni (gyanítom ez bőven megteszi). Mi biztosít arról hogy pl áramszünet esetén nem fog elindulni? (pl gondolok ilyen biztonsági sorra hogy csak egy megadott max tartományon mozoghat és még ha a menkű is csap ide nem fog továbbmenni)
@gyapo11 erre van valamilyen mintád, mi haszna van az altatásnak? alszik->felkel és ugyan úgy meg kell adnom hogy meddig forgassa, majd mennyi idő után vissza. Maximum áramot spórolok de itt most csak pár watt-ról beszélünk, valószínűsítem hogy nem elemről működtetem (max 1-2 évet maradok itt) hétvégén linkelek képet is hogy hova lenne, biztos lenne ötletetek a megvalósításról is ha valami hülyeségre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest