- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UBO
csendes tag
Köszönöm a kimerítő válaszokat és hogy ennyien foglalkoztok vele, lesz mit olvasnom a vonaton, csupa jó ötletek. Mennyi hasznos dolgot meg lehet oldani egy ilyen kis ketyerével. Az rtc sem rossz ötlet, kb 45 fok a teljes mozgástartomány (~20-25 foknál a max és ~45-nél a takarék), az óra azért is passzol mivel ha már trackkelném a hőmérsékletet és szénmonoxidot akkor jó lenne párosítani mellé egy időpontot is és dátumot. Apropó dátomot hogy lehet megoldani? rtc erre is képes?
Banggood-ról még nem rendeltem (raktár: CN Warehouse) ez mit jelent? azért dec végére örülnék ha megjönne.. az oké h beszerzem de az idő nagy részét a kódírás és személyre szabás viszi el. A linkelt szervo (Towerpro MG958) szívósnak néz ki, a videóban szépen emelgeti a tele vizes flakont. Az hogy mekkora nyomaték kell sztem esélyem sincs lemérni (gyanítom ez bőven megteszi). Mi biztosít arról hogy pl áramszünet esetén nem fog elindulni? (pl gondolok ilyen biztonsági sorra hogy csak egy megadott max tartományon mozoghat és még ha a menkű is csap ide nem fog továbbmenni)
@gyapo11 erre van valamilyen mintád, mi haszna van az altatásnak? alszik->felkel és ugyan úgy meg kell adnom hogy meddig forgassa, majd mennyi idő után vissza. Maximum áramot spórolok de itt most csak pár watt-ról beszélünk, valószínűsítem hogy nem elemről működtetem (max 1-2 évet maradok itt) hétvégén linkelek képet is hogy hova lenne, biztos lenne ötletetek a megvalósításról is ha valami hülyeségre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 2042
- CASIO órák kedvelők topicja!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest