- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
rhymes
csendes tag
eldöntöttem, sajna fan tc pro sehol sincs, amit eredetileg szerettem volna, a sima arctic meg nem fér el ott ahova akarom...majd lehet hogy 1szer próbaképp veszek párat, de most kaptam jó gt silent blade ajánlatot, majdnem 40centis kábel + jár hozzá 3->4pines átalakító, alig drágábban mint az arcticok. Azért köszi a segítséget TTS. Még fel fogom veled venni a kapcsolatot, ha ki jön a lépés az arcticra. minden jót.
topic done -
tts
addikt
azt nem igazán hiszem, hogy jelentősen mellé fújna - gondolj csak a szobai ventilátorokra -semmi terelő és mégis elég koncentráltan egy irányba fújnak
vezeték - van rajta - én most le nme megyek méregetni - természetesen normál 3 PIN-es
átalakítót 4 PIN/3 PIN annyit kapsz ajándékba amennyit csak akarsz
800 - 1000 Ft körül
nem vagy körülményes - természetes, hogy az ember tájékozódik, pláne egy esetleges távvásárlás esetén - próbálunk válaszolni ez a dolgunk -
rhymes
csendes tag
megnéztem tűzetesebben az Arcticot, hát kicsit lehidaltam oldalról még nem láttam, 4.5 cm magas, elég nagy levegőszállításunak írják, de az a gyanúm, jó sokat mellé fújhat, mivel oldalt semmilyen légterelő megoldás nincs...nos még annyi lenne a kérdésem, hogy milyen csatlakozójú az arctic és milyen az ys-tech, esetleges 3pin-molex átlalakító vica-versa jár-e hozzá. és milyen hosszú a madzagjuk....
meg mennyi postaköltségre lehet számítani 4 venti esetén, ami gondolom nincs 1kg?
előre is köszi, már bocs hogy ennyit hezitálok, de körülményes vagyok.. -
tts
addikt
ami neked tetszik
posta természetesen
AC - nincs annak a merevségével semmi baj - annyi csak hogy több helyet foglal mint egy szabványos 25 mm vastag venti
hangja - tényleg nagyon kultúrált (= csendes) - mikor mejött engem személyszerint meglepett mennyire halk és árban abszolut király
YS-Tech - ez soha nem lutri
[Szerkesztve] -
rhymes
csendes tag
gondolom az az YS-tech ami a TTS honlapon van, akkor már inkább
Arctic Fan 3 TC vagy a sima fan 3, esetleg a hőszabályzó nélküli vmelyik Ys-tech...
A Sima nem pro Arcticoknak viszont elég érdekes lapátai vannak és a ventillátor ház sem tünik túl merevnek.
Postai út megoldható?
Ha igen, a fura lapátos arctic-ot hangra hova lehet tenni, mert ez a sone dolog elég tág határok között alakítható decibelre, és hangfreki függő is ha jól látom, azt meg nem közlik... -
rhymes
csendes tag
konkrétan?
-
rhymes
csendes tag
senki?
-
rhymes
csendes tag
nos, valaki?
-
rhymes
csendes tag
sziasztok,
Arctic Fan Pro TC 8cm-s házhűtő ventiket keresek ártól függően 4 v. 5 db kellene,
várom az ajánlatokat, vagy helyeket ahol be lehet szerezni...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest