Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
-
Pubszon
veterán
Jaja, van egy nagyon halk 120-as venti rajta ahogy mondtam, 1000Rpm-es és így a hőmérséklet megeggyezik a gyári ventijével csak semmi hanga sincs.
Ja és a gyári venti kábelét lehuztam, ezt a ventit meg 2 befőztesgumival fogadtam rá.
Fogok rá venni vmi 1600Rpm körüli ventit, mert így tudom hőmérsékltre automatikusan szabályoztatni a SpeedFannal, mert ha a venti 800-on pörög, idle 45 fok a GPU.
Tehát így sokkal olcsóbb és tuti marad a gari is, meg nem kell annyit szerelni.
Ha érdekel holnap dobok fel képet is a "mű"-ről.
Ezek közül fogok választani:
-Thermaltake A1926 ThunderBlade 12cm
-Thermaltake A2329D 12cm Silent Cat 16dBA
-Thermaltake A2346D i Flash 12cm
-Coolink 12cm COOLSWIF1202B
-Noctua 12 cm 1200rpm NF121200
-
Pubszon
veterán
Nem, hanem a gyári ventilátort kikötöm (kihuzom a csatiját), és teszek alá egy 120-as ventit amit ráadásul szabályozni is tudok.
Sztem ez a legtutibb, ráadásul marad a gari meg nem kell szerelni se annyit.
De mind ez holnap válik el mikor lessz nállam egy 120-as venti és kipróbálom, ha jobban hűt mint a gyári akkor lessz ez a megoldás. -
Pubszon
veterán
Hali.
Ha egy S1-et felrakok egy (Inno) 8800GT-re, akkor a hűtő tetelje milyen távolságra lessz az alaplaptól vagy PCI foglalattól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest