- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Amúgy ha át akarom majd másra tenni a hűtést, akkor: hogyan kell leszdeni a ramhűtőket, s hogyan kell megoldani, hogy a következő célpontra rátapadjanak?
-
Drizzt
nagyúr
Az L-alakú eltartókat amúgy ti beraktátok? 8800GT-re azért nem tettem fel, mert rájöttem, hogy ott van a szélén az a fekete kártyahosszú lemez, s nem akartam már újra lecsavarozni a hűtőt, mert féltem, hogy ramsüni potyogás történne.
-
Drizzt
nagyúr
Felraktam a hűtőt, de marha sokáig tartott, a rasmsünik potyogtak lefelé, végül az olvasott pasztát is rá megoldás nyert. Ami para volt, az az hogy nem volt pasztám ->megkentem szépen az eredeti hűtőn rajtamaradt ragacccsal.
Szőrös fánk alap hűtővel: 88 fok, ezzel: 48-on tetőzik eddig...
Megnézem mindjárt passzívon. Egy kérdés: esetleg valahogy a turbo module sebességét lehet szabályozni? -
Drizzt
nagyúr
Két gyors kérdés: Megvan az S1, tehát: a voltage regulatorral nem kell törődnöm, mert az Csak Ati karikhoz kell? Illetve az inno 8800GT hátulján levő fekete bordát ne vegyem le, igaz?
És akkor a gpu felületét mennyire kell megtisztítani? -
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Az alkohol részt ki lehet valamivel váltani(hajós rum jó lösz rá?
)? Illetve a gyári dzsuva nagyon rossz? Eléggé minimál szerelést szeretnék nyomni. Akkor a memóval már megnyugtattál, hogy nem kell szenvedni a tisztításával.
És az öntapadós sünivel nincsen olyan gond, hogy lekoptatja a ram feliratát, ha esetleg kéne vinni gariztatni a cuccost?
-
Drizzt
nagyúr
Van ez a kép a karidról. Enyém is ugyanilyen. Az a fekete hátul ott maradhat nyugodtan, igaz? A borda, ami a kártya végénél van.
-
Drizzt
nagyúr
Sziasztok, holnap lesz egy ilyen hűtőm, a kérdés: korábbi pasztát a gpu-ról is muszáj eltávolítani? Van erről valami képes részletes how-to, hogy a kártyát hogyan szereljem meg? És még az lenne fontos kérdés, hogy a turbo modulnak van-e értelme? Passzívan szeretném inkább hajtani(úgy olcsóbb
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest