- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
jajj a ramsünikkel én is szívtam. de használat során rásül a ragasztó. én réz rúddal szorítottam rá a bordákat a memókra, de mostmár anélkül is biztosan a helyükön vannak. (2 kiesett, pedig eredetileg mindegyik szorult)
potméterrel lehet szabályozni a ventit, de sztem alapon sem olyan hangos. -
smiti
veterán
Nekem nem kellett külön venni mert mindíg van itthon, de egyébként minden gyógyszertárban lehet kapni alkoholt , egy kicsit tudsz spórolni rajta ha viszel magaddal üveget. Pasztát meg nem adnak a hűtőhöz csak amit rákennek a gyárban, de a tapasztalat azt mutatja, hogy érdemes ezeket a gyári kenőcsöket letakarítani, csak amikor én csináltam akkor még nem volt meg a silver 5 pasztám
-
Pubszon
veterán
-
Pubszon
veterán
Jaja, van egy nagyon halk 120-as venti rajta ahogy mondtam, 1000Rpm-es és így a hőmérséklet megeggyezik a gyári ventijével csak semmi hanga sincs.
Ja és a gyári venti kábelét lehuztam, ezt a ventit meg 2 befőztesgumival fogadtam rá.
Fogok rá venni vmi 1600Rpm körüli ventit, mert így tudom hőmérsékltre automatikusan szabályoztatni a SpeedFannal, mert ha a venti 800-on pörög, idle 45 fok a GPU.
Tehát így sokkal olcsóbb és tuti marad a gari is, meg nem kell annyit szerelni.
Ha érdekel holnap dobok fel képet is a "mű"-ről.
Ezek közül fogok választani:
-Thermaltake A1926 ThunderBlade 12cm
-Thermaltake A2329D 12cm Silent Cat 16dBA
-Thermaltake A2346D i Flash 12cm
-Coolink 12cm COOLSWIF1202B
-Noctua 12 cm 1200rpm NF121200
-
smiti
veterán
A gyári pasztának nevezett valamit szinte egy mozdulattal letöröltem egy kis alkohollal megspékelt vattakorongal.Az öntapadós sünikkel csak annyi gond volt hogy nem akartak a memón maradni, de egy nagyon pici paszta megoldotta a problémát, a feliratokkal nem tudom mennyire lesz gáz, mert már amikor a gyári hűtőt levettem már akkor sem látszódott egyik-másik chip-en
-
smiti
veterán
Igazad van, nem részleteztem ki miért 20 perc
Ebben benne van a gép szét és összeszerelése a hűtővel bűvészkedés és az előlapi panel bekötözgetése, valamint 2* kínlódtam a ventivel mert az elsőre felrakott ventit nem tudtam rákötni a panelra
A memók teljesen szárazak voltak nem is igazán érte szerintem az a kék párnácska ami a gyári hűtőn volt
A gyári trutyit meg lesikáltam tiszta alkohollal mert nem sok jóval kecsegtetett, de valszeg az AC pasztáját is le fogom szedni és újra pasztázom Arctic Silver 5-el
-
Pubszon
veterán
Nem, hanem a gyári ventilátort kikötöm (kihuzom a csatiját), és teszek alá egy 120-as ventit amit ráadásul szabályozni is tudok.
Sztem ez a legtutibb, ráadásul marad a gari meg nem kell szerelni se annyit.
De mind ez holnap válik el mikor lessz nállam egy 120-as venti és kipróbálom, ha jobban hűt mint a gyári akkor lessz ez a megoldás. -
Skizz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged