- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Lecseréltem a ventit egy 1000 RPM-es 120 mm-es Revoltec ventire, az eredmény magáért beszél:[link]
-
smiti
veterán
Nekem nem kellett külön venni mert mindíg van itthon, de egyébként minden gyógyszertárban lehet kapni alkoholt , egy kicsit tudsz spórolni rajta ha viszel magaddal üveget. Pasztát meg nem adnak a hűtőhöz csak amit rákennek a gyárban, de a tapasztalat azt mutatja, hogy érdemes ezeket a gyári kenőcsöket letakarítani, csak amikor én csináltam akkor még nem volt meg a silver 5 pasztám
-
smiti
veterán
A gyári pasztának nevezett valamit szinte egy mozdulattal letöröltem egy kis alkohollal megspékelt vattakorongal.Az öntapadós sünikkel csak annyi gond volt hogy nem akartak a memón maradni, de egy nagyon pici paszta megoldotta a problémát, a feliratokkal nem tudom mennyire lesz gáz, mert már amikor a gyári hűtőt levettem már akkor sem látszódott egyik-másik chip-en
-
smiti
veterán
Igazad van, nem részleteztem ki miért 20 perc
Ebben benne van a gép szét és összeszerelése a hűtővel bűvészkedés és az előlapi panel bekötözgetése, valamint 2* kínlódtam a ventivel mert az elsőre felrakott ventit nem tudtam rákötni a panelra
A memók teljesen szárazak voltak nem is igazán érte szerintem az a kék párnácska ami a gyári hűtőn volt
A gyári trutyit meg lesikáltam tiszta alkohollal mert nem sok jóval kecsegtetett, de valszeg az AC pasztáját is le fogom szedni és újra pasztázom Arctic Silver 5-el
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Mivel én is beléptem a club-ba egy Inno 8800 GT-re applikált Arctic cooling accelero s1-el megosztanám a tapasztalataimat veletek.
A hűtőt nekik köszönhetem:Bird Computer
A hűtő felszerelése nem tartott sokáig, kb. 20 percet vett igénybe, nem volt nehéz én azt mondanám.
Jöjjön néhány kép:
a kiindulási alap
Inno3D 8800 GT
lemeztelenítve
accelero s1-elA hőmérsékletek:
GPU 45 °C (113 °F)
GPU memória 37 °C (99 °F)
GPU környezete 39 °C (102 °F)
mindez egy 503 RPM-en forgó 92 mm-es ventivel
Full terhelés közben:GPU 60 °C (140 °F)
GPU memória 52 °C (126 °F)
GPU környezete 51 °C (124 °F)
A gyári hűtővel 58-->82 °C között változott, gondolom nem kell bemutatnom milyen hangerő mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest