- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
Halihó! Eljött az én időm is, megkaptam a zengedélyt.
Ha jól végeztem a titkos kutatásom, Gintoki arca senkinek nincs még PH!-n, így ezennel kisajátítanám magamnak.Ha van épp ráérő arcképgyáros, megköszönném a segítségét. Ebből a képből szeretnék egy arcképet faragtatni. Mivel manga karakterről van szó, valószínű nem lesz olyan nagy munka, mint általában lenni szokott.
Viszont annyi extra kérésem lenne, hogy ezen a képen le van vágva a haja felül, mert kilóg a képből. Sajnos egy képet sem találtam ilyen arckifejezéssel, amin rajt lett volna az a rész, így ha megoldható, ki lehetne pótolni? Segítségképp linkelek pár képet, amin látni milyen a fejszerkezete általában. 1, 2, 3, 4Ha nagyon nem megy, keresek másik kép alapot.
Hálás köszönet előre is.
-
-
Kashim
őstag
válasz somogyib #23937 üzenetére
Elsőre egyáltalán nem rossz. A szemén kéne szerintem még egy nagyon picit korrigálni, mármint a szemgolyóján. Túl a szélére tetted, így picit elveszik a hatás. + a szája szélén meg az állára azt a kis árnyékot ha valahogy oda tudod tenni, akkor szerintem tök jó lenne. Haja meg ruhája nagyon jó lett.
Remélem valamit ki lehet hozni belőle piciben is, sajnálnám lecserélni másra. -
Kashim
őstag
válasz somogyib #23941 üzenetére
Szuper!
Bár lehet az a szája melletti árnyék kicsit olyan bibircsók hatást kelt. Kérhetnék még egy utolsó verziót amin az nincs rajt?Amúgy nekem a bal szélső tetszik, az a legjobban kivehető, többinél a bal szeme fokozatosan eltűnik.
De ha túl nagy a modi szerint, igazából a többivel sincs komolyabb problémám. -
Kashim
őstag
válasz somogyib #23944 üzenetére
Hát... másik szem maradjon szerintem. Ahogy nézem pont páratlan ott a pixelmagasság és nem lehet középre tenni, így csík lesz belőle, ami meg olyan macskaszem hatást kelt. Hacsak nincs valami jobb ötleted, pedig jó helyen lenne.
Próbálunk majd egy miniképet is? Nehogy ott vérezzen el az egész aztán itt fekteted bele az energiát.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz somogyib #23962 üzenetére
Nem lehetne letrükközni valahogy a méretet úgy, hogy magához a fejhez nem nyúlsz? Tehát pl. alulról a ruhájából elvenni két pixelt, meg bal oldalt szintén a ruhájából? Talán megmaradna úgy az egész és kisebb is lenne. Nemtom hogy nézne ki, de talán egy próbát megér.
Arcanis
Igen sajnos a kiskép nem túl látványos, de felismerhető, annak meg úgyis az a lényege gondolom, hogy rá lehessen ismerni a nagyobb képre. Normál esetben ritkán találkozik vele az ember, ha egyáltalán találkozik.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Tényleg... de hülye vagyok. Szerinted befér még az a kiskép a határeset kategóriába? Vagy talán ha csak a fejre mennénk ott is ruha nélkül lehetne kicsit nyerni a kivehetőségen.
Alternatívaként gondolom nem lehet olyat, hogy ugyanarról a karakterről a kiskép más formában jelenjen meg. Tehát pl. egy ilyen képről a feje, míg normál méretben az amin somogyib dolgozik. -
Kashim
őstag
Ha szépen kérem, ez az 50x51 méret még átférne a rostán? Még pont megmaradna az arc viszonylag veszteség nélkül, másik szem is kivehető maradna. (A ruhából baloldalt, meg alulról csiptem 1 pixelt.)
Bocs a sok kérdésért, csak most értem haza aztán ráérek, jó lenne, ha ma letudnánk zárni, hogy mindenki tovább léphessen.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest