- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bjørgersson #2485 üzenetére
No problemo
-
válasz
Bjørgersson #2479 üzenetére
-
-
válasz
Keeperv85 #2092 üzenetére
Legtöbbször az a probléma, hogy az igénylőnek nem tetszik a végeredmény. Lásd karikatúra, nagyban marha jó felismerhető, ugyanez átrajzolva 40x50 pixelen egy semmilyen felismerhetetlen karakter. Kuka, kereshetsz másik képet, arcképgyáros feleslegesen dolgozott x órát a képen. Ezért kérjük, hogy olyan legyen az alapanyag amiből relatíve könnyű dolgozni.
zack: winnie avatarja az enyém volt előtte, ott a kiinduló kép is rajzos volt
-
válasz
seederking #1963 üzenetére
Hát nem tudom, lesz vele meló... nem túl jó kép.
-
válasz
ricshard444 #1945 üzenetére
Ez nem túl jó.
-
Kicsit átrajzoltam, így talán jobb.
-
Az unofficial szerkesztő topik és az arcképes offtopik összevonásra került. Ide jöhet majd minden, köszönetek, vélemények, saját próbálkozások és egyebek.
-
válasz
korcsillio #1602 üzenetére
Nem is szeretünk
-
válasz
Bjørgersson #1530 üzenetére
De igen.
Április 3.-án kaphat.
-
válasz
Keeperv85 #1456 üzenetére
Nem tudom milyen monitoron nézed, de nem érzem túlszaturálva. A mérethatárba belefér, tudom nem (ritkán) szoktunk engedni a 60px feletti avatarokat, csak indokolt esetben amikor a kép részletessége megköveteli. Hidd el megnéztem kisebb méretekben is és nem volt megfelelő. Megpróbálkoztam az átrajzolásával, de nem sikerült, aztán Tamoo nekiállt és megcsinálta, sztem nagyon jó munkát végzett.
-
válasz
Bjørgersson #1448 üzenetére
Mi nem annyira
-
válasz
bull84ghia #1418 üzenetére
Jó is lett.
-
Minden arckepgyaros ugyes kulonben nem lenne az
-
válasz
Pszihonaranc #1183 üzenetére
Politikus, vallási vezető.. nem igazán kéne erőltetni a dolgot. Lehet élő személy természetesen, ez sosem volt kizáró ok.
-
válasz
Pszihonaranc #1181 üzenetére
Nem a fénykép miatt nem lenne belőle avatar...
-
válasz
freemanone #1035 üzenetére
Nem szokott ebből probléma lenni amúgy, én általában nem pixelméretet nézem egyből hanem, hogy szemre ok-e, ill arányos-e. Régen Yaye avatarja 73px magas volt.
Érezhető "némi" minőségjavulás az elmúlt pár évben
->
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest