- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Arnold2
őstag
Én meg felhoznám egy régi javaslatomat.
Ugye az eggyel ezelőtti rangrendszerben PH!Addict rang és 600 nap kellett egy egyéni arcképhez. DE korengedménnyel (900 nap) az őstagok is kaphattak egyéni abatart.
Javaslatom az lenne, hogy a mostani feltételekhez vegyétek bele megint ezt a korengedményt, pl: senior tagság és 1000 eltöltött nap.
Kiváncsian várom a véleményeteket! -
ladybug
őstag
Csak egy kérdés...Mikor lehet számítani rá, hogy bővül a választható arcképek repertoárja? Vagy elsüllyedt a téma?
-
rétisün
veterán
''adatlapod tiszta'' ez mit jelent?
[Szerkesztve] -
rétisün
veterán
válasz
parandroid #143 üzenetére
kösz!
-
Boyfish
senior tag
egyébként moderátorok is látogatják ezt a topicot?
-
föccer
nagyúr
Csak nehogy úgy járj mint Volkovy
Na meg, ha tulzásba viszeg az ilyen offokat mint Én is ezzel aa hsz-szal, akkor kapsz egy-két figyelmeztetést, és máris ugrott az egyéni avatar.
Más:
off
Egyébként azt mondja meg nekem valaki, hogy miért jó az, ha valaki Őstag, vagy Újonc?
Olvasok sok marhaságot 'nagy' fórumozóktól, és van, amikor egy újonc adja meg a kérdésre a jó választ. Ugya ez megy a piacon is. Volt hogy seniorral volt férreértésem, PH! Adiktal alig tudtam összehozni a találkát. Eleddig <kop-kop> Egyetlen újoncal sem volt problémám.
Miért támadja sok fórumozó az újoncokat? Mert nem tudja hová kell a topikot nyitni, nem tudja, hoy milyen rendszer van itt a PH!-n. De honnan tudná? hiszen újonc. Ahejett hogy sokszor lehurrogás lenne segíteni kellene nekik, és nem gyből: hülye újonc, mi a picsát csinálsz...
/off -
Boyfish
senior tag
válasz
VladimirR #130 üzenetére
Lehet hogy fontos a rang, de én már bőven voltam őstag, visszarangsoroltak..oké
de ha már 2 éve itt vagyok, nem tudom, hogy volt-e velem valaha valamilyen probléma, akkor nem értem, hogy miért zavar valakit, hogy lesz egy arcképem, amiben ragaszkodnék ahhoz, hogy igényes legyen, és hogy a prohardver fényét emelje
Szép seggnyaló duma volt, nem -
Boyfish
senior tag
hi srácok valaki mondja meg, hogy hol kell megkérdeznem, hogy jogosult vagyok-e arcképre, mert sokáig őstag voltam, a megfelelő napszámot is elértem, csak vissza lettem sorolva, viszont szeretnék már önálló arcképet, mert elég régi, és megbízható fórumtagnak érzem magam, és talán egy önálló arckép nem olyan nagy kérés...köszi
-
Retekegér
MODERÁTOR
Van olyan topik, ahol esetleg lehet gyűjteni az avatarokat? Teszem azt, ha valaki jogosulttá válik, akkor legyen miből válogatnia...
-
Arnold2
őstag
No,de visszatérve eredeti felvetésemre tiszteltt Moderátorok!
Van e arra esély,hogy módosítsuk a szabályokat arra hogy 900nappal és senior tagsággal (mondjuk pl 1000 súlyozott hozzászólástől) is lehessen egyéni arcképet kapni?
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
Viktor0610 #123 üzenetére
Hirtelen arra gondoltam,hogy erdélyi,de azt meg nem tudhatta sehonnan.
-
-
Arnold2
őstag
válasz
Kalandor #117 üzenetére
Értem.
Tehát szavaidból leszürvén,túl sok volt a PH!Addikt akik nem érdemelték volna meg? Vagy csak túlkomplikálom (bár nem csak viccből cseréltétek le).
Köszönöm a támogatásod.Bár sztem te vagy az egyedüli
Azt hiszem az össz hozzászólásom az új norma szerint 1000körüli,így még kell várnom legalább 2 évet míg megírok annyit, hogy elég legyen az őstagsághoz.
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Ezt írtam az Arckép rekveszt topicba: [link]
Mi a véleményetek? Főleg Moderátorok és egyéb hasonló kvalitású emberek véleményét várom! -
Slayer Valor
őstag
Ebből lehetne vmi kihozni, vagy nem elég mesés?
[link]
kiv vok elmenne phn, mert szárnyfülek és nyúf a fejen nélkül ez nekem nagyon tetszikpersze teljes egészében is, csak őgy túl kicsi lenne, és nem lehetne kivenni kb 40x50es méretben h mi az...
[Szerkesztve] -
Forest_roby
őstag
Hi!
Az igazat megvallva nem tudom hol kell megkérdezni, de jobb híján itt kérdezem meg.
Pár nap és betöltöm az 1000. napomat itt a ph!-n. : ) huhhh….
idézet I_Am-től:
''- 600 napja regisztrált nick és minimum őstag rang, de azután sem jár automatikusan (notórius offolók gondolkozzanak mielőtt kérnek) és a Modok egyetértenek a döntésben.''
Bár én nem vagyok őstag láttam másokat is saját avatarral akik nem őstagok, úgyhogy erre hivatkozva/felbátorodva szeretném megkérdezni, hogy van -e értelme kérnem saját avatart vagy még nincs hozzá jogosutságom? -
Hörpi
tag
sziasztok
az lenne a kérdésem, hogy mikor lehet nekem saját egyedi avatar-om
nem rég láttam valahol egy besorolást, hogy hány hozzászólás kell hozzá (tudom hogy az enyém még odébb van)...
ja és a menete hogy zajlik ennek? -
lorcsi
veterán
ebből milyet lehetne: [link]
-
net84
őstag
válasz
Winner_hun #107 üzenetére
thx - tegnap már én is nagyjából erre jutottam...
-
net84
őstag
na mégiscsak...
egy összeférhetőségről/összeférhetetlenségről kérném a véleményeteket...
amennyiben jojosult leszek egyedi avatart kérni, akkor az alábbit szeretném(ha egyáltalán alkalmas a kép rá)
a minőségen és esetleg a színösszeállításon (előfordulhat, hogy más színeket használnák) még dolgozok...
de westlake kolléga avatara ugyanabból az alakból készült:
[link]
''ütközik'' a kettő?
szeretném westlake kolléga véleményét is kikérni
[Szerkesztve] -
net84
őstag
storno
[Szerkesztve] -
Totyi
őstag
Vajon ez elmenne a ph-n?[link]
A szerkesztőbe raktam be,mert nekem régen tetszik;de bogarat ültettek a fülembe,hogy nem biztos hogy maga a figura jó lenne.Nem tudom hol kell ezt kérdezni;ezért írtam ide.Modikat nem akarom privivel ilyen baromság miatt zavarni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Politika
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest