Hirdetés
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyantusz
tag
Módis úr!
Mik a felételek ArchiCAD 11 megvételével kapcsolatban? Úgy értem részletfizetés, lízing stb.
Például - egészen biztos - ha nem tudnám egy év alatt kifizetni a teljes árát, hogy lehet 11-ről 12-re átlépni?Másik:
Nemetschek-fúzióval kapcsoltaban tud bővebbet, mint "külsős"? Várható a két progi (Allplan vs. ArchiCAD) egyesülése, vagy továbbra is külön utak? -
copass
veterán
Az elve, hogy megmutatjuk hol kell feltörni a diót,hogy eljusson a delikvens a tudáshoz.
ez ám az extrém sport!elég nehéz az elavult,időigényes beidegződéséket (metszet/homlokzat csak rajz lehet, leválasztás
)megszüntetni és beadagolni a hatékonyabb módszereket.nem eccerű, de a hatékonyság mindíg győz!
-
Gyantusz
tag
Nagy Jenő Úr fog jönni, vagy marad az emil?
Apropó oktatás: Tudja valaki, hogy pl. Debrecenbe (vagy máshová) mikor fog jönni az ArchiCAD-"vándorcirkusz"?
Néztem a graphisoft ([link]) és a modistudio ([link]) honlapját, nem sokkal lettem okosabb ebben az ügyben, de lehet, sőt biztos, hogy én vagyok a vak!
Szóval, tud valaki többet?
(még hírlevelet se kaptam tán)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest