Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korobi
aktív tag
válasz
MacCaine
üzenetére
elsőkörben egy 15gb particiót kapott. plusz egy 2gb swap.
majd én is arra gondoltam, hogy kevés lehet neki a hely, s megkapta az egész merevlemezt.
átnéreteztem a 15gb particiót 72gb ra...közben felttem az xfce verzióját próbálok azzal is egyet, bár jobban tetszett az openbox...
-
-
joecontra
addikt
válasz
MacCaine
üzenetére
Elinditottam user-kent is, root-kent is de csak pislogott ram a firefox +ENTER utan.
Kitoroltem kezzel, ujraraktam most jonak tunik.Par oraval ezelott olyat csinalt, hogy elinditottam a firefox-ot es befagyott az egesz. Most jonak tetszik de nem tudom ezt miert csinalta. Ujrainditas utan is.
Most azzal kuzdok, hogy a PCI hangkartyat lassa default-nak mert nincs hangom. Meg a bill. keymap-pal is kell kezdenem valamit (gondolom latszik).
Ha tudtok segiteni, meg fogom koszonni.
Udv,
J -
Siriusb
veterán
válasz
MacCaine
üzenetére
Gondolom a probléma a cfg fájl generálása, illetve hogy miként ismeri fel a cuccokat. Nos, ez az, ami teljesen felesleges Arch esetén. Egyszer kell kézzel jól megszerkeszteni, utána csókolom. Csak azért nyúltam hozzá a napokban, mert 3 év után meguntam az alap színvilágot és a starfield theme-t módosítva készítettem egy nekem tetsző grafikus hókuszpókuszt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem is értem mi volt az elképzelés a rendszerben.

BoB