- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korobi
aktív tag
válasz
MacCaine #761 üzenetére
elsőkörben egy 15gb particiót kapott. plusz egy 2gb swap.
majd én is arra gondoltam, hogy kevés lehet neki a hely, s megkapta az egész merevlemezt.
átnéreteztem a 15gb particiót 72gb ra...közben felttem az xfce verzióját próbálok azzal is egyet, bár jobban tetszett az openbox...
-
-
joecontra
addikt
válasz
MacCaine #634 üzenetére
Elinditottam user-kent is, root-kent is de csak pislogott ram a firefox +ENTER utan.
Kitoroltem kezzel, ujraraktam most jonak tunik.Par oraval ezelott olyat csinalt, hogy elinditottam a firefox-ot es befagyott az egesz. Most jonak tetszik de nem tudom ezt miert csinalta. Ujrainditas utan is.
Most azzal kuzdok, hogy a PCI hangkartyat lassa default-nak mert nincs hangom. Meg a bill. keymap-pal is kell kezdenem valamit (gondolom latszik).
Ha tudtok segiteni, meg fogom koszonni.
Udv,
J -
Siriusb
veterán
válasz
MacCaine #469 üzenetére
Gondolom a probléma a cfg fájl generálása, illetve hogy miként ismeri fel a cuccokat. Nos, ez az, ami teljesen felesleges Arch esetén. Egyszer kell kézzel jól megszerkeszteni, utána csókolom. Csak azért nyúltam hozzá a napokban, mert 3 év után meguntam az alap színvilágot és a starfield theme-t módosítva készítettem egy nekem tetsző grafikus hókuszpókuszt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest