Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
http://www.java.com/en/download/testjava.jsp
Ez mit mond? -
Siriusb
veterán
Igazából akkor lenne csak rá szükséged, ha pl. levelező szervert üzemeltetnél és win kliensek is elérnék.
Minden más esetben legyen ez az M$ fanok gondja
De piszok vagyok 
Sokáig én is kerültem a skype-t, de sajnos mindenki ezt használja. Facebook-ról sem tudom, hogy működik, de most létre kell hoznom egy weboldalnak egy profilt.
-
Siriusb
veterán
Sajnos nekem kell a skype
Szerencsés ember vagy.
Például így érdemes használni: https://wiki.archlinux.org/index.php/Skype#Use_Skype_with_special_user -
Őszintén szólva a Clementine nálam mindig is halkabb volt, mint pl az Amarok vagy a VLC, szóval esetemben a frissítés nem hozott változást (Amarok és VLC hangos, Clementine meg halk/halkabb most is).
multisystem | multibootusb
(Mindkettő elavultnak van minősítve, szóval csak saját felelősségre)Ha bevállalod, akkor a multibootusb-vel próbálkozz elsőre, kevesebb és ismert függőségei vannak, amit Package Manager-el vagy Octopi-val is telepíthetsz.
-
Rimuru
veterán
Copy paste módon nem fog menni, de olvasnivaló (az enyém az igazi kihívás lexmark... főleg hogy a scanner a lényeg)
-
MacCaine
őstag
Nem támogatott az átlátszóság a továbbiakban. Vagy downgrade-elsz a 3.6-ra, vagy felpakolsz egy másik terminál emulátort. Van annyi, mint égen a csillag.

-
Rimuru
veterán
Az a kérdés hogy szükséged van-e arra hogy megvárja boot közben az online állapotot (pl.: ntpd-nek lehet szüksége rá) ha nincs kb azt az időd megspórolhatod.
systemctl disable NetworkManager-wait-onlineSiriusb: Honnan szedted te azt a gépet? kernel betöltése alapján nem mai darab.
-
Rimuru
veterán
-
Siriusb
veterán
man pacman Ezt érdemes elolvasni.
Egyébként pacman -Sc ill. pacman -Scc. Előbbi meghagyja azokat a csomagokat, amik fel vannak telepítve, az utóbbi mindent töröl a cache-ből (/var/cache/pacman/pkg).Szerk:
Esetleg a top paranccsal megnézheted, mi eszi a memóriát.
CPU: lehet korábban nem vette vissza az órajelet, azért volt melegebb? Vagy most a hűtőszekrányben ücsörögsz?
Próbálj meg a deviantarton körülnézni, hátha találsz valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Horgász topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Energiaital topic
- Pánik a memóriapiacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De piszok vagyok 

BoB