- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Bluetooth-headsetekről általában
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex #8195 üzenetére
Köszönöm Lenry és vargalex !
A megoldás az lett, hogy blacklist-re tettem az újabb kernelek x@r rtw88_8821ce támogatását ... Tehát létrehoztam a /etc/modprobe.d/blacklist.conf állományt ezzel a tartalommal: blacklist rtw88_8821ce ... és visszatelepítettem az rtl8821ce-dkms-git-et és újraindítottam a gépezetet. Pöpecz lett!
-
válasz
vargalex #8195 üzenetére
Leszedtem a dkms-t. Az LTS kernel nem látja a kártyát és szerencsére így az öreg tp-link kártya működik és nem fagy ki a rendszer. Az aktuális linux kernellel elindul a wifi, de nem sokkal utána lefagy a rendszer és ugyanez van a ZEN kernellel is. A
options rtl8821ce msi=1
bejegyzéssel is és ha kikommentelem, akkor is lehal. A manjaro telepítést már leszedtem.Más: Az mi célt szolgál, hogy a modprobe (uefi esetében) nem hajlandó felderítgeni a többi partíciókra telepített rendszereket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest