- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Én mondanám, hogy megmondtam, és mondom is. Talán nincs még 2 hete, hogy valaki az Linux OFF topikban jelezte, hogy gondja van a Void magyar mirrorjával. Erre írtam, hogy ez a baj a kicsi disztrókkal, nem sok mirror, de még nagy disztrónál, mint az Arch, ott sem mindegy, hogy mely mirrorokat használja az ember, és nem csak letöltési sebesség miatt, hanem a tier1 mirrorokhoz képest történő syncállapot miatt, amibe itt most ti is belefutottatok. Épp ezért nem csak pinget meg nyers letöltési sebességet kell nézni, hanem pl. készenléti időt (szerverkimaradás), sync-frissességet. A német szerverek általában jobbak ebben, mint a magyar. Az archlinux.org-on lévő mirrorösszeállítóval lehet nézelődni.
Egyébként nem is jártam messze a megoldástól az Syu-val, hogy nem volt teljesen lefrissülve, de ezek szerint nem user error, hanem mirror synclag miatt.
-
Sonja
nagyúr
Igen, ezért volt ez "nehéz" így hirtelen kideríteni. Én magam nem is gondoltam rá, hogy szervert cseréljek.
Egyébként pedig neked is köszönöm a segítséget (growler-nek szintén)!
Szerk.: Azért írom, hogy "nehéz", mert én mindenféle kulcsos próbálkozást kipróbáltam, amit a google-vel találtam, de eredménytelen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest