Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Én mondanám, hogy megmondtam, és mondom is. Talán nincs még 2 hete, hogy valaki az Linux OFF topikban jelezte, hogy gondja van a Void magyar mirrorjával. Erre írtam, hogy ez a baj a kicsi disztrókkal, nem sok mirror, de még nagy disztrónál, mint az Arch, ott sem mindegy, hogy mely mirrorokat használja az ember, és nem csak letöltési sebesség miatt, hanem a tier1 mirrorokhoz képest történő syncállapot miatt, amibe itt most ti is belefutottatok. Épp ezért nem csak pinget meg nyers letöltési sebességet kell nézni, hanem pl. készenléti időt (szerverkimaradás), sync-frissességet. A német szerverek általában jobbak ebben, mint a magyar. Az archlinux.org-on lévő mirrorösszeállítóval lehet nézelődni.
Egyébként nem is jártam messze a megoldástól az Syu-val, hogy nem volt teljesen lefrissülve, de ezek szerint nem user error, hanem mirror synclag miatt.
-
Sonja
nagyúr
Igen, ezért volt ez "nehéz" így hirtelen kideríteni. Én magam nem is gondoltam rá, hogy szervert cseréljek.
Egyébként pedig neked is köszönöm a segítséget (growler-nek szintén)!

Szerk.: Azért írom, hogy "nehéz", mert én mindenféle kulcsos próbálkozást kipróbáltam, amit a google-vel találtam, de eredménytelen volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Guild Wars 2 (GW2)
- Renault, Dacia topik
- OTP Bank topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egyébként pedig neked is köszönöm a segítséget (growler-nek szintén)!

BoB