Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
No meg is van a megoldás. St természetesen jó helyen van, és a vifmrun-t az Überzug csinálja, ami biztosítja, hogy a vifm alatt működjön az image preview, és itt van a bibi. Ez a vifmrun viszont nem rendelkezett futtatási joggal
Köszi a segítséget. Így most megkapta a 744-et (azért más ne tudja futtatni rajtam kívűl), és miden más file-ra ráküldtem a 644-et -> fd --type f --exec chmod 644 {} \; Fd parancsot használok a find helyett, mert az "jobban" működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi a segítséget. Így most megkapta a 744-et (azért más ne tudja futtatni rajtam kívűl), és miden más file-ra ráküldtem a 644-et -> fd --type f --exec chmod 644 {} \; Fd parancsot használok a find helyett, mert az "jobban" működik.
BoB