- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #7911 üzenetére
Na, látod. Megint beigazolódik, amit mondtam.
A find parancs helyett én is fd-t használok, mert tényleg gyorsabb. Én fzf-fel vegyítem, tehát fd . / | fzf és így pár billentyű lenyomásából ki tudok választani listáról dolgokat, gyakran csak 1-2 billentyű. Én így nyitom meg az összes mappát, dokumentumot, már Vifm-et is ritkán használok. Így tényleg baromi gyors, hogy benyomom a gyorsbillentyűt, előjön a lista, 1-2 billentyűre kiválasztom a megnyitni kívánt mappát, fájlt (ezekre külön gyorsbillentyű van), és azok azonnal megnyílnak a nekik fenntartott alkalmazásban, mindegy hány mappa mélységben vannak a jelenlegi pozíciómhoz képest. Ez kb. 1000× gyorsabb, mint a hagyományos GUI-s workflow, hogy előbb becélozni egérrel az alkalmazásindító ikont, néha még rosszabb, mert alkalmazásmenüt is meg kell nyitni előtte, aztán mikor már fut az alkalmazás, akkor abban még megnyitogatni dolgokat, megint egérrel célzás, tallózás. Nálam ugyanez 1-3 billentyű (gépírástartásban már elve felettük vannak az ujjaim), még csak pontosan sem kell emlékezzek a fájl vagy mappa nevére, elég, ha csak kb.-re írok be 1-2 jellemző betűt, még csak egymás után se kell legyenek, a fuzzy finder pont attól fuzzy, hogy akkor is megtalálja.
Ennek csak az az egy baja van, hogy ha nem a saját rendszerem előtt ülök, akkor rossz visszatérni a hagyományos GUI-s megoldásokhoz, főleg Windows alatt, mintha hátrakötött kézzel kéne mindent csinálni, annyira érezni, hogy nincs hatékonyság. Egyszerűen fényévekkel le van maradva. Nyilván ezt nem érzi az, aki a hagyományos megoldásokhoz szokott hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest