Hirdetés
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Gear S3 - második kör
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Odáig jutottam, hogy a baloo-ra szűkítettem le a problémát: a baloosearch egy adott keresésre minden egyes találatra üres string-et ad vissza, tehát a terminálban annyi üres sor látszik, ahány találat van.
balooctl disable + purge + enableparancsok után viszont szépen kiírja a fájlok útvonalát. -
Shyciii
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Egyébként most nézegetve a krunner hibákat vannak érdekességek. Valakinek szintén meghalt , mint neked, de ha kikapcsolta a calculator-os részét a krunner alatt, akkor újra működött neki rendben
Amúgy ez a hibaüzenet azért érdekes, mert olyan szintaxist használna, ami már meg lett változtatva, vagyis már nem így kellene kinéznie. Egész pontosan a Qml 5.15 óta más a connection szintaxisa. Ez ugye a Qt-hez tartozik (amit anno KDE-n meggyűlöltem, és azóta is kerülöm azon programokat, amik Qt-n alapulnak. Így pl a VLC és a qbittorent is kiesett).
De hogy ennek lehet-e köze a krunner hibához...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amúgy ez a hibaüzenet azért érdekes, mert olyan szintaxist használna, ami már meg lett változtatva, vagyis már nem így kellene kinéznie. Egész pontosan a Qml 5.15 óta más a connection szintaxisa. Ez ugye a Qt-hez tartozik (amit anno KDE-n meggyűlöltem, és azóta is kerülöm azon programokat, amik Qt-n alapulnak. Így pl a VLC és a qbittorent is kiesett).
BoB