- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Olyat még nem láttam, hogy egy GPU a BIOS-ban nem volt letiltható. Bár én azért használnám, ha játszol is, mert játékok alatt a teljesítménye gyaníthatóan jobb, mint egy CPU-ba integrált megoldásnak, kivéve, ha nem nagyon modern prociról van szó.
Annyi, hogy ha mégis használod, akkor fel kell rakni a zárt NV drivert, az Arch hivatalos tárolójából a legújabb 440-es driverágat, nvidia és nvidia-dkms azt hiszem a neve. NV-ben nem vagyok otthon, utoljára még a korai XP-korszakban volt a kezem ügyében NV kártya (MX440, FX5200), azóta vagy csak ATi (9600, 9800) vagy AMD (HD2400, RX570), vagy integrált Intel (GMA3600, GMA950, X3100, HD2000, HD3000, HD4000), Linuxon is csak ilyeneket használtam. ATi-t is utoljára még Ubuntu 10.04 alatt talán.
Ha annyira le akarod tiltani, akkor talán a hozzá való csomagok eltávolításán túl le kell tiltani a hozzá tartozó kernelmodult, blacklist-ben, és akkor eleve már detektálni sem fogja a kernel, és a X.org sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Gyúrósok ide!
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Trollok komolyan
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB