- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #6938 üzenetére
Olyat még nem láttam, hogy egy GPU a BIOS-ban nem volt letiltható. Bár én azért használnám, ha játszol is, mert játékok alatt a teljesítménye gyaníthatóan jobb, mint egy CPU-ba integrált megoldásnak, kivéve, ha nem nagyon modern prociról van szó.
Annyi, hogy ha mégis használod, akkor fel kell rakni a zárt NV drivert, az Arch hivatalos tárolójából a legújabb 440-es driverágat, nvidia és nvidia-dkms azt hiszem a neve. NV-ben nem vagyok otthon, utoljára még a korai XP-korszakban volt a kezem ügyében NV kártya (MX440, FX5200), azóta vagy csak ATi (9600, 9800) vagy AMD (HD2400, RX570), vagy integrált Intel (GMA3600, GMA950, X3100, HD2000, HD3000, HD4000), Linuxon is csak ilyeneket használtam. ATi-t is utoljára még Ubuntu 10.04 alatt talán.
Ha annyira le akarod tiltani, akkor talán a hozzá való csomagok eltávolításán túl le kell tiltani a hozzá tartozó kernelmodult, blacklist-ben, és akkor eleve már detektálni sem fogja a kernel, és a X.org sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Motoros topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest