- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Olyat még nem láttam, hogy egy GPU a BIOS-ban nem volt letiltható. Bár én azért használnám, ha játszol is, mert játékok alatt a teljesítménye gyaníthatóan jobb, mint egy CPU-ba integrált megoldásnak, kivéve, ha nem nagyon modern prociról van szó.
Annyi, hogy ha mégis használod, akkor fel kell rakni a zárt NV drivert, az Arch hivatalos tárolójából a legújabb 440-es driverágat, nvidia és nvidia-dkms azt hiszem a neve. NV-ben nem vagyok otthon, utoljára még a korai XP-korszakban volt a kezem ügyében NV kártya (MX440, FX5200), azóta vagy csak ATi (9600, 9800) vagy AMD (HD2400, RX570), vagy integrált Intel (GMA3600, GMA950, X3100, HD2000, HD3000, HD4000), Linuxon is csak ilyeneket használtam. ATi-t is utoljára még Ubuntu 10.04 alatt talán.
Ha annyira le akarod tiltani, akkor talán a hozzá való csomagok eltávolításán túl le kell tiltani a hozzá tartozó kernelmodult, blacklist-ben, és akkor eleve már detektálni sem fogja a kernel, és a X.org sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB