Hirdetés
- Redmi Note 13 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Köszi, meg is csináltam a mark-okat. Azt hittem ' jel csak szimplán szintaktika, és nem kell lenyomni, viszont akkor így már értem hogy a-tól z-ig lehet bekonfigolni, meg számokkal. Stringekkel már nem lehet a manual szerint is. Így beállítottam minden fontos mappát magamnak, sőt akkor már az mtp-t is megnéztem a mobil miatt, úgyhogy gvfs-mtp ment is a lecsóba, és lett hozzá jmtpfs.
Miért lenne nekem kényelmetlen? Eleve a zömmel billkezelés se gond, hisz Openbox-nál is egész sokszor használtam (legalábbis egy XFCE-hez képest), a terminált elég sokszor használom. Amióta Bspwm-et használok, azóta meg kifejezetten billentyűzöm (kivéve a home office miatti windows-ra rdp-zést, bár azt kell hogy mondjam, hogy a programindításokat ott is a Keypirinha-val végzem, ami kvázi egy rofi klón, csak Winre).
Szal a vifm ez miatt nem lenne kényelmetlen. Ok, hogy bizonyos billeket testreszabtam (f2 az átnevezésre kiterjesztéssel, vagy a space a kijelölés és lefelé ugrás), de pl a törlésre már nem f8-at használok, mint mindenhol, hanem a dd-t és DD-t, mert az kényelmesebb, mint ahogy a csoportos kijelöllésre is tök kénylemes nekem a =.kiterjesztés. Sőt! Azt kifejezetten szeretem, hogy a jobbra és balra gombokkal lehet belépni a könyvtárba, vagy kilépni, vagy épp futtatni az adott filet attól függően, hogyy mi a kiterjesztése. Ez is sokkal jobb megoldás nekem, mint az enter-t nyomogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB