Hirdetés
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Netfone
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Nálam pont fordítva. Én a qt-s programoktól kapok görcsöt. Töménytelen mennyiség qt-s bloatot pakolnak fel még az egyszerűek is. Az általad említett szöveges fileok szerkesztése hosszú soroktól behaló GTK-s progikkal nem találkoztam. Igaz nem gedit-et használtam, hanem Atom, és most Sublime. Ez a szövegszerkesztőm, és ezen is kódolok. Soha semmilyen lefagyás, belassulás nem volt. Atommal mondjuk az volt a gondom, hogy maga az elindulása lassú, de az a nyomorult Electron miatt van. Minden más programom is GTK-s, de sosem fagynak. Igaz én nem szerkesztek videókat. Konvertálásra meg teljesen felesleges gui-s program. Tökéletes hozzá az ffmpeg. Eleve ezzel a minimalista Arch + Openbox-al nem volt még belassulás, vagy lefagyás. Anno még mikor Manjaro-t használtam KDE-vel, majd Arch KDE-t, nah akkor volt indokolatlan mennyiségű lefagyás, belassulás. Ezért is váltottam utána Arch + XFCE-re, de az összességében nem tetszett, úgyhogy kerestem más minimalista, de jól konfigurálhatót, és így lett Openbox. Semmilyen módon nem hiányzik az akkori KDE-s szívások.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest