Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
spammer
üzenetére
Értem a működést és az okokat. Különben nem kell személyes/rendzer elleni támadásként megélni, csak ez nekem visszatetsző. Ha nem futsz bele, akkor lásd: (#3825) PandaMonium. Már rég volt fent, elég csak 1x megadni az adott fejlesztő kulcsát, utána nem? Azt hiszem. Nincs köze, nincs köze, jó. Akkor úgy kérdezem, hogy egyéb disztróknál miért nem ez a módi és itt miért így van megoldva?
Mondjuk netinstallkor volt az, hogy alap dolgokat szerettem volna felrakni és hát nem mindegyik kulcs volt csípőből elérhető. Kutakodni kellett rendesen, meg még volt 2x-es, 3x-os gixer is vele, egy része megoldódott, másik nem, ezeket már törölte az agyam. Rá lehet húzni persze, hogy usererror, meg nem foglalkoztam vele eleget (de, még többet is), de milyen az már, hogy egyéni aláírásokért félórákat kell túrni a netet? Meg eleve.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB