- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Siriusb #6666 üzenetére
Az LXDE miért nem? Nekem sem jött be, sokáig nem, majd de. Minimalizmust emlegettél, az tudja. Azt látom, hogy a DE-ktől nem akarsz elszakadni, mégis valami másra vágysz, de nem szeretnél vesződni az egyéni összeállítással, konfigolgatással. Jó pedig, mikor magadnak rakod össze a menüt is és minden mást. Mikor html kóddal állítod a hátteret.
-
totron
addikt
válasz
PandaMonium #3830 üzenetére
Igaz, hogy 2 sor, de a kulcsokat is meg kell találni. Nem tudom már mihez nem volt meg, de nem extra szoftver volt, és kifejezetten problémát jelentett. Azóta változhatott a helyzet, lévén rolling distribution. Valóban van disable, nekem nem sikerült kulcs nélkül telepíteni. Ennyi. Tervben van az újbóli felrakása majd.
Továbbra is érdekel, miért ez a megoldás, milyen filozófiai, történeti, technológiai háttere van.
-
totron
addikt
válasz
spammer #3828 üzenetére
Értem a működést és az okokat. Különben nem kell személyes/rendzer elleni támadásként megélni, csak ez nekem visszatetsző. Ha nem futsz bele, akkor lásd: (#3825) PandaMonium. Már rég volt fent, elég csak 1x megadni az adott fejlesztő kulcsát, utána nem? Azt hiszem. Nincs köze, nincs köze, jó. Akkor úgy kérdezem, hogy egyéb disztróknál miért nem ez a módi és itt miért így van megoldva?
Mondjuk netinstallkor volt az, hogy alap dolgokat szerettem volna felrakni és hát nem mindegyik kulcs volt csípőből elérhető. Kutakodni kellett rendesen, meg még volt 2x-es, 3x-os gixer is vele, egy része megoldódott, másik nem, ezeket már törölte az agyam. Rá lehet húzni persze, hogy usererror, meg nem foglalkoztam vele eleget (de, még többet is), de milyen az már, hogy egyéni aláírásokért félórákat kell túrni a netet? Meg eleve.
-
totron
addikt
válasz
PandaMonium #3825 üzenetére
Érdekes=lehetetlen. Más terjesztésekben is ügyelnek a biztonságra.
-
totron
addikt
válasz
spammer #3824 üzenetére
Készséggel elhiszem neked. Minden egyéa diszt esetében csak elvétve, itt meg lépten-nyomon ebbe fut az ember. Baromira nem érdekel ki akarja épp sztároltatni magát, nem keresek idolokat. Ettõl eltekintve jó. Csak gondoltam váltunk pár szót a jelenségrõl, ki hogy látja.
-
totron
addikt
https://www.archlinux.org/master-keys/
-
totron
addikt
Nem tekintélyelvû kicsit ez a disztró? Ezek az örökös, személyre szóló alkotói aláírások..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest