- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
Topikgazda
válasz
spammer #3695 üzenetére
De, kell válogatni csak nem annyit.
Egy asztali környezet nem egy disztró. Nem elég kiválasztani a plasma meta csomagot 'oszt jónapot.
Nekem alaptelepítéshez 88 csomag van megadva, ebből 1, azaz egy a KDE: plasma-meta.
(és nincs benne olyan csomag, amit másik behúzna függőségként)Ha meg nem kell a teljes KDE, pontosan ugyanott vagy mintha nem használnál egy teljes DE-t.
sheratan: javaslom indulj el az arch wiki alapján, úgyis jön majd megától amikor fel kell rakni valamit. Azt meg feljegyzeteled egy fájlba, később egy parancsal fel tudod rakni az összes csomagot ha kell.
-
whbear
senior tag
válasz
spammer #3695 üzenetére
Az mitől lehet, ha kijelölök egy szöveget a double commander nézőkéjében, mindegy milyen kódolással, nem jelennek meg helyesen az ékezetes betűk beillesztve a chromiumba. Játszottam utf8, ISO kódolással de hiába. Ha ugyanezt a szöveget a geanyben jelölöm ki akkor jó. Csak az a megoldás hogy a geany az editor és viewer? A system locale utf8 en us. Találkozott már valaki ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Így használod a ChatGPT-t
- Apple iPhone 17 - alap
- Battlefield 6
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest