- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
qisqaqas #3275 üzenetére
Ezen is egy fos a touchpad, mint a mai gépek többségén is. Én sem szeretem, főleg, ha nem lehet beállítani rendesen, hogy gépelés közben letiltsa, akkor agyfaszt kap az ember, ha gépelés közben hozzáér az XL-es touchpadhez a csuklója és a kurzor össze-vissza ugrál. Ha ráadásul érdes/recés is a touchpad felülete, az nálam már kb. kizáró ok egy gépnél. Enyém mondjuk sima felületű, ennyiben okés. Amúgy egyik haveromnak azt hiszem pont olyan Lenovoja van, bár ő átlagjúzer és Windowsozik, szóval neki tökmindegy nagyjából minden.
(#3276) F34R : persze, be volt másolva xorg.conf.d-be (sőt, próbáltam mindenféle változatot), friss kernel akkor sem ismerte fel. LTS kernelhez meg nem is kell semmi hozzá. Annyira nem fontos, hogy kernelt forgassak (hiszen megfelel a felrakott LTS kernel is). A múltkor már más miatt forgattam kernelt, cirka 3 óra volt, úgyhogy inkább most kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest