Hirdetés
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Az erő 2026-ban is velünk lehet
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
válasz
qisqaqas
üzenetére
Szia.
Nem egészen értem a következő véleményed:
"VérIstvánMode: Activated
Már a harmadik sornál elvérzik nálam. Mi az hogy loadkeys hu? Hogy fogok tudni én azon gépelni? Tudvalevő, hogy a colemak kiosztás sokkalta jobbabb.
VérIstvánMode: OFF"
Nálam a loadkeys hu minden esetben, minden gépen működik. Mi ez ellen a kifogásod?
Kifejthetnéd bővebben. Esetleg, ha tudsz egyszerűbb és jobban működő parancsot a telepítő média konzoljának magyar karakterekre való átkapcsolására, akkor kérlek oszd meg velem.
Biztosan hiányosak az ismereteim. Segíts rajtam.
Köszi -
Rimuru
veterán
válasz
qisqaqas
üzenetére
A leírást nem néztem, nem akarok telepíteni. ;]
"Ha az Arch rolling, akkor kérlek előremutatásként tessen használni gpt-t. Esetleg UEFI-t" - ezzel nem értek egyet, nincs 2TB-nél nagyobb lemezem, bőven elférek 4 elsődleges partícióval (még örülök is neki), UEFI-t se használok (ez Windowsnál lenne érdekes). Utóbbi se hoz semmi olyan újdonságot ami egy átlagfelhasználót érint, max könnyebben el tudja cseszni azzal hogy már kattintani is tud az irtó ronda felületen.
A lényeg hogy azért mert rolling szerintem még nem kell az újabb technikákat használni amíg nincs olyan tényező ami indokolná is azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A lényeg hogy azért mert rolling szerintem még nem kell az újabb technikákat használni amíg nincs olyan tényező ami indokolná is azt.

BoB