Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- 
			  Mobilarena Arch Linux topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

spammer veterán és (#3032) whbear Köszi, sikerült. Valóban kimaradt a kulcs aláírása.  Ezzel már szebbek a betűk, bár még ezzel sem tökéletes, de legalább nem rusnya. Ezzel már szebbek a betűk, bár még ezzel sem tökéletes, de legalább nem rusnya. Gondolom egy rendes DE alatt ezekkel nincs gond, csak én Openboxot akarok összetákolni. Gondolom egy rendes DE alatt ezekkel nincs gond, csak én Openboxot akarok összetákolni.Bevallom, kicsit gyorsabbra és lájtosabbra számítottam. Ubuntu minimal+Openbox belakva 140-50 MB RAM alapjáraton (Crunchbangről nem is beszélve, ami 110-20 körül van), ez még be sincs lakva és ez olyan 160 MB körül van. Továbbá picit lassabban is nyílnak meg az ablakok, mint Uborka alatt. A load viszont jobbnak/alacsonyabbnak tűnik, ez pozitívum, és talán a boot idő is jobb valamennyivel. Továbbá gond van a kábeles kapcsolattal is: wifiről ment, rádugtam a kábelt, azonnal szakadt a kapcsolat, leállt a netrádió, nem töltöttek be az oldalak. Lehúztam a kábelt, wifin azonnal ment. Rádugom újra a kábelt, az nm-applet szerint is disconnected és csak a wifi aktív. ip link ezt adja: 
 2: enp4s0: <NO-CARRIER,BROADCAST,MULTICAST,UP> mtu 1500 qdisc fq_codel state DOWN mode DEFAULT group default qlen 1000Újabb kihúz, bedug: 
 2: enp4s0: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc fq_codel state UP mode DEFAULT group default qlen 1000Van net, de eltelt kb. 10 másodperc, megint nincs kábeles kapcsolat. nm-applet jelzi, de firefox nem tölt be semmit. Kihúzom a kábelt, wifin keresztül azonnal megy minden.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ezzel már szebbek a betűk, bár még ezzel sem tökéletes, de legalább nem rusnya.
 Ezzel már szebbek a betűk, bár még ezzel sem tökéletes, de legalább nem rusnya. 

BoB
 BoB