Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
Blum1866_2
üzenetére
Szerintem meg a legrosszabb dolog, ami a Linuxszal történt az a Unity, az olyan ocsmány, hogy pariban van a Windows 8.x Metro/ModernUI felületével. A KDE4 valóban bugos, de nem bugosabb, mint a többi ablakkezelő. Valamint a Qt-s programok általában a legminőségibbek. Meg ha azt nézzük, a Gnome3-at is eléggé elcseszték. A Gnome2 volt jó, a MATE-tel ahhoz tértek vissza. A Cinnamon sem rossz. Az XFCE szintén jó lenne, de megint csak régóta áll a fejlesztése, meg annak is megvannak a bugjai.
Ha majd Linuxot telepítek újra, valószínű én sem fogok már KDE-zni. Nem rossz, meg vagyok vele elégedve, de nincs valami jó gépem, sem sok RAM-om (2GB, max. ennyit fogad a noti), és a KDE elég sok memóriát eszik. A csilivilisége hiányozni fog, de megleszek nélküle. Vagy Openbox, vagy Fluxbox, vagy IceWM lesz helyette, vagy ha addig sikerül megszokni a csempézős wm-eket, akkor awesome vagy valami hasonló. Persze a *box-ok vagy az IceWM azért igényesen lesz fent, Compton kompozittal, rendes transzparens ablakelemek, vetett árnyék, rendes ablaktéma, fasza háttérkép, rendes ikontéma, rendes összedizájnolva, hogy ne legyen fapados/lehangoló. Ha addig meg csempézős wm-re állok át, az viszont puritán lesz, annak az a lényege.
-
whbear
senior tag
válasz
Blum1866_2
üzenetére
Ezzel azért nem értek egyet. Nagyon nem...Minél bonyolultabb valami, annál több a hibalehetőség. Én pl szinte minden problémára találtam megoldást és megelégedéssel használok KDE-t napi 12 órában 2 gépen. Mondom ezt úgy, hogy közel egy évig Fedorát használtam KDE-vel, majd Gnome3-mal, különféle disztrókat Mate, Cinnamon, Openbox, LXDE asztali környezettel, most pedig Archot KDE-vel.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Blum1866_2
üzenetére
A csilli-villit ki lehet kapcsolni, módosítani, ez igazából ízlés kérdése.
A többi DE-ben is van bug. Másrészt KDE-re érhető el a legtöbb, legjobb program, mivel erre fejlesztenek a legtöbbet, és a legtöbben.
Nekem amúgy a MATE és az xfce jött be a legjobban, de sajnos még mindig vannak olyan hibái, amik KDE-n már rég javítva vannak, vagy egyáltalán, nem is voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túra és kirándulás topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Horgász topik
- Milyen videókártyát?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB