- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
Nekem telepíteni kellett a kde-l10hu csomagot mert igaz magyar lett de valami miatt visszaváltott angolra és nem volt ott a magyar nyelv.
Határozottan fenáll a hiba. Ha feldugom az IDE kábelt a DVD-re ami primary slave, akkor nem bootol fel hanem megáll a starting 217 (nem emlékszem pontosan) feliratnál. Utána jönne az, hogy odanyúl a sda1-hez, de csak villog a kurzor. Ha DVD nincs ott akkor minden rendben. Legrosszabb esetben veszek egy SATA-s DVD-t, mert nem tenném már vissza a Fedorát, mert az Arch nagyon gyors és szép egy Intel Atom procival és 2Gb RAM-mal.(HDD az szinte új, azt nem szívesen cserélném.) Igaz, a Fedora is elakadt néha néha, de ott nem az elején hanem mielőtt indulna a GDM. De itt állandó hibáról van szó.
Mivel a telepített rendszer akad el, van ennek köze az Evolutionhoz? Nekem nincs már Facem, kérlek oszd meg a választ.
Hangkártyára: Nekem csak azután lett hang, hogy feltettem a pulseaudio-t. Utána meg egyből előjött a Notification bug amit mát írtam hogy lehet elhárítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mini PC
- Android játékok topikja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztalos klub
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB