Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Mindegyiket megnéztem Live-ban, amit már kiadtak 0.8.10-en. Kivéve a KDE-t. Az annyira csicsás, hogy meg sem próbálom. Az openbox meg már átesik a túloldalra. Nagyon tetszik a Gnome-ban a naptár és az időjárás gyors elérése, láthatósága. Tudom, hogy ez van Openboxra is, de nem direktben, hanem menüben. Ahhoz meg ugye kell egy jobb katt.
Egy kicsit furcsa volt, hogy nincsenek nagy ikonok, mint a Gnome-ban, de talán meg lehetne szokni. Nagyon gyorsan elszoktam tőle, mert a Gome és az Android menüje hasonlít és csak ezeket használom pár hónapja. Érdekes, hogy az xfce alatt tudom álltani a képernyő felbontást/frissítést, amit Gnome alatt soha nem tudtam. Összességében nagyon szép az xfce, de még picit győzködnöm kell magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8 és egy fehér Pixel 7 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB