Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Mobil flották
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Mindegyiket megnéztem Live-ban, amit már kiadtak 0.8.10-en. Kivéve a KDE-t. Az annyira csicsás, hogy meg sem próbálom. Az openbox meg már átesik a túloldalra. Nagyon tetszik a Gnome-ban a naptár és az időjárás gyors elérése, láthatósága. Tudom, hogy ez van Openboxra is, de nem direktben, hanem menüben. Ahhoz meg ugye kell egy jobb katt.
Egy kicsit furcsa volt, hogy nincsenek nagy ikonok, mint a Gnome-ban, de talán meg lehetne szokni. Nagyon gyorsan elszoktam tőle, mert a Gome és az Android menüje hasonlít és csak ezeket használom pár hónapja. Érdekes, hogy az xfce alatt tudom álltani a képernyő felbontást/frissítést, amit Gnome alatt soha nem tudtam. Összességében nagyon szép az xfce, de még picit győzködnöm kell magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB