Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blum1866_2

tag

válasz didros #1492 üzenetére

Kb. fel ora telepiteni egy Archot DE-vel egyutt ugy,hogy a wikibol olvasgatod ki a szukseges parancsokat. Tapasztalt user meg 10-15 perc alatt felpattintja particionalassal egyutt. Az,hogy utana mit allitgatsz mar mas teszta,nem kapcsolodik magahoz a telepiteshez.

Mondj nekem egy olyan disztrot,amit nem szoktal egy percig sem allitgatni...vagy akar Windows-t. Na ugye...:)
    Nekem az AntergOS-t telepiteni kb. 15 perc volt,minden program telepitesevel es beallitasaval egyutt 2 ora. Ebbol 1 ora volt a wine-multimedia (mocskosul sokaig konfigolja magat,banat tudja miert)
    Ha ebbol indulok ki,akkor egy nyers Arch Linux cigivel,programokkal egyutt legyen ossz-vissz 3 ora.

Szerintem egyszer megcsinalni egy 2-3 oras procedurat semmiseg azert cserebe,hogy van egy jol beallitott,sallangmentes,stabil rendszered.

En osszesen 3X telepitettem Arch-ot,csak aztan rajottem,hogy mire felrakom a DE-t,font csomagokat addigra pont egy Manjaro/AntergOS lesz a vege...nincs ertelme szenvedni vele.

Új hozzászólás Aktív témák