- Honor 200 Pro - mobilportré
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Google Pixel 10a – évismétlés
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Kb. fel ora telepiteni egy Archot DE-vel egyutt ugy,hogy a wikibol olvasgatod ki a szukseges parancsokat. Tapasztalt user meg 10-15 perc alatt felpattintja particionalassal egyutt. Az,hogy utana mit allitgatsz mar mas teszta,nem kapcsolodik magahoz a telepiteshez.
Mondj nekem egy olyan disztrot,amit nem szoktal egy percig sem allitgatni...vagy akar Windows-t. Na ugye...

Nekem az AntergOS-t telepiteni kb. 15 perc volt,minden program telepitesevel es beallitasaval egyutt 2 ora. Ebbol 1 ora volt a wine-multimedia (mocskosul sokaig konfigolja magat,banat tudja miert)
Ha ebbol indulok ki,akkor egy nyers Arch Linux cigivel,programokkal egyutt legyen ossz-vissz 3 ora.Szerintem egyszer megcsinalni egy 2-3 oras procedurat semmiseg azert cserebe,hogy van egy jol beallitott,sallangmentes,stabil rendszered.
En osszesen 3X telepitettem Arch-ot,csak aztan rajottem,hogy mire felrakom a DE-t,font csomagokat addigra pont egy Manjaro/AntergOS lesz a vege...nincs ertelme szenvedni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB