Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Kb. fel ora telepiteni egy Archot DE-vel egyutt ugy,hogy a wikibol olvasgatod ki a szukseges parancsokat. Tapasztalt user meg 10-15 perc alatt felpattintja particionalassal egyutt. Az,hogy utana mit allitgatsz mar mas teszta,nem kapcsolodik magahoz a telepiteshez.
Mondj nekem egy olyan disztrot,amit nem szoktal egy percig sem allitgatni...vagy akar Windows-t. Na ugye...

Nekem az AntergOS-t telepiteni kb. 15 perc volt,minden program telepitesevel es beallitasaval egyutt 2 ora. Ebbol 1 ora volt a wine-multimedia (mocskosul sokaig konfigolja magat,banat tudja miert)
Ha ebbol indulok ki,akkor egy nyers Arch Linux cigivel,programokkal egyutt legyen ossz-vissz 3 ora.Szerintem egyszer megcsinalni egy 2-3 oras procedurat semmiseg azert cserebe,hogy van egy jol beallitott,sallangmentes,stabil rendszered.
En osszesen 3X telepitettem Arch-ot,csak aztan rajottem,hogy mire felrakom a DE-t,font csomagokat addigra pont egy Manjaro/AntergOS lesz a vege...nincs ertelme szenvedni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- World of Warships
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB