Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Nem voltam a héten, de egy dolgot azért kipróbálnék azon a gépen.
(ugyanakkor megértelek, én is el lennék szomorodva)Szóval:
Induljunk ki abból, hogy megtörtént a frissítés és összeszakadt a rendszert. Ha az xorg dobott hátast, akkor nincs X.
Viszont van CTRL+Alt+F1-en (..F6-ig) terminálod. Itt egy downgrade a frissítés előtti állapotra, majd a hibás csomag frissítését letiltod.
Ezután simán lehet frissíteni, és a továbbiakban is lefut az upgrade, de a kivételben megjelölt csomaghoz nem nyúl.
(pontos parancsok most fejből nem mennek, mert én még nem csináltam ilyet, de utánna lehet nézni hogyan kivitelezhető)ha valaki tudja pontosan hogyan lehet ilyet kivitelezni, akkor először ide, de akár az topik összefoglalóba is beleírhatná, mert életmentésnek jól jön
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Ulefone RugKing 4 Pro
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB