- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Minden további nélkül használom én is, ha lehet. Na, de ha nem működik, akkor hiába az akarat. Nem én döntöm össze a x.org-ot. Nehogy azt mond, hogy ne nézzek flash tartalmat és akkor nem lesz baj.
A frissítésig nem volt gond a Manjaróval, dícsértem agyba-főbe. Ugyen nem kell rendszeradminisztrátornak lennem, hogy Linuxot használjak. Vagy mégis igaz a pletya, hogy annak kell lenni, hogy tudjam használni? Jó, hogy nem már én vagyok a hibás, hogy a frissítés összeborítja a DE-t és a laptopom elemeivel hiba generálódik. Az is egészen biztos, hogy ez nem disztribúció függő, mert mint azt már sokszor írtam, az Ubuntu 14.04 LTS ugyan ezt csinálja, míg a korábbi 13.10 atom stabilan működött. Az lesz, hogy teszek fel egy olyan disztrót, aminél elkerülhető a frissítés és nem fogom frissíteni. Szarok a biztonságra, meg, hogy ezzel másokat is veszélyeztetek, lényeg, hogy működjön.A segítséget meg mindig megköszöntem, ha nem is azonnal de utólag mindeképpen. Tényleg nagyon jó kis csapat, de az instabilitást ez nem oldja meg. Egy csomó időm elmegy arra, hogy operációs rendszer legyen a laptopomon, miközben ott a Windows (ami gyárilag van a laptophoz) és az valóban és üzembiztosan működik.
Most a Fedorával is megakadtam, mert közben rájöttem, hogy fogalmam nincs itt hogyan kell beállítani a drm-et.
Hosztnév: localhost.localdomain <- remélem nem baj, ha ide nem írok semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB