- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Valahogy felkerült oda az a pacman.conf. Na mindegy, ha jó, akkor jó.
Nem mindegy a daemon array-ben a sorrend. Vannak olyanok démonok, amiknek már fel kell állniuk, mire egy másik sorra kerül. Pl. dbus-t nem célszerű a végére rakni. Viszont a nem fontosakat meg háttérbe tudod szorítani, a @ jelet kell elé rakni, ilyen lehet pl. a networkmanager. A network démon ebbe az esetben nem is kell, vagy töröld, vagy rakj elé egy felkiáltójelet.
Nos, ha az 1-2 nap ellenében csak hetente 1x futtatsz frissítést, akkor jó eséllyel az esetlegesen felmerült bugok már ki vannak javítva, a hibás verziót meg sem kapod. Néha láttam, órák alatt megszületett a javítás.
Tényleg kiváló a wiki. Gondolkoztam azon, hogy beszállok a magyar fordításba, de nem tudom az adott szakmai kifejezések miként honosodtak meg a magyar nyelvben, már túl sok éve angolul használom az oprendszereket, szóval inkább nem kavarok.
Csak olyannal jövök amire nem - vagy mikor már órákat olvasgattam és kicsit elfogy a türelem
Na, én ennél a pontnál szoktam mindig pórul járni, mert az esetek többségében, amint elküldtem a hozzászólást, már rá is jövök a megoldásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest