- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Valahogy felkerült oda az a pacman.conf. Na mindegy, ha jó, akkor jó.
Nem mindegy a daemon array-ben a sorrend. Vannak olyanok démonok, amiknek már fel kell állniuk, mire egy másik sorra kerül. Pl. dbus-t nem célszerű a végére rakni. Viszont a nem fontosakat meg háttérbe tudod szorítani, a @ jelet kell elé rakni, ilyen lehet pl. a networkmanager. A network démon ebbe az esetben nem is kell, vagy töröld, vagy rakj elé egy felkiáltójelet.
Nos, ha az 1-2 nap ellenében csak hetente 1x futtatsz frissítést, akkor jó eséllyel az esetlegesen felmerült bugok már ki vannak javítva, a hibás verziót meg sem kapod. Néha láttam, órák alatt megszületett a javítás.
Tényleg kiváló a wiki. Gondolkoztam azon, hogy beszállok a magyar fordításba, de nem tudom az adott szakmai kifejezések miként honosodtak meg a magyar nyelvben, már túl sok éve angolul használom az oprendszereket, szóval inkább nem kavarok.
Csak olyannal jövök amire nem - vagy mikor már órákat olvasgattam és kicsit elfogy a türelem
Na, én ennél a pontnál szoktam mindig pórul járni, mert az esetek többségében, amint elküldtem a hozzászólást, már rá is jövök a megoldásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Spórolós topik
- 3D nyomtatás
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- World of Tanks - MMO
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB