- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
jimmy399
üzenetére
Gratulálok - nálam dettó amit mondasz,"egy HDD-ről tudjak bootolni kb 15 másodperc alatt egy minimalista rendszert, ",én is ezt tapasztalom és igaz csak is azt állitottambe ami nekem kell,mindent probáltam minimanizálni és jelenleg Cinnamon felülettel használom örömmel a Ryzen -es gépemen,steam és minden jól müködik.
Az ArchLinux-tól sokan félnek,mert nekünk kell felépítenünk a rendszereünket - igényeinknek is megfelelően,mára már sokat változot,mert már régóta van az archinstall és ez sokat is segít mindenkinek,főleg azért mert nem kell - akár 1 órát a billentyűzeten gépelnünk,rendszert nagyon megszerettem és már 7 éve használom1 HDD-n.
A SATÁS 120GB-os SSD-men,multkor probáltam installálni,sebesség külömbséget nem tapasztaltam,nem tudom mi az óka,de ezzel már nem is foglakózóm,lényeg jól fut stabillan a rendszerem,tömören ennyi az achról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO ThinkPad X260,12.5",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB