- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello,
BTW, van aki ARM-os Arch-ot csinált már Qemu-ra?

Lenne egy döglött tabletem, amire van Sunxi Linuxos leírás, de felemásan működik. A cél az lenne, hogy elinduljon, felmenjen wifire. És annyi jelenleg a hozzáférésem, hogy beteszem a SD kártyát, bootol, HDMI-re ad képet (a saját LCD-jére minek...
) , és ha beteszek egy scriptbe parancsokat, akkor az lefut, a kimenete látszik a képernyőn, meg leteszi file-ba. Na eddig azt derítettem ki, hogy a netctl nem csatlakozik a fifire, mert nincs fent a wpa_supplicant. Gondoltam, csinálok egy ARM-os virtuális gépet, és majd azon chroot a kártyás Arch-ra, telepítek amit kell.
Viszont teljesen elakadtam az ARM-os Arch-al Qemu-n. Ezeket néztem, de a startup.nsh teljesen rossz, az EFI cucc nem is ismer ilyet, hogy Image , így nem bootol be.Köszi ha van valakinek tapasztalata
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) , és ha beteszek egy scriptbe parancsokat, akkor az lefut, a kimenete látszik a képernyőn, meg leteszi file-ba.
BoB