Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
A témám lehetséges hogy viccesen-fog hangozni,előre is elnézést a témá-ért ha nem idevaló az iso készítése.
A gépemen: EndeavourOS-Linux,ami arch-alapokon nagyon jó teljesítménnyel fut,van saját tárólója+arch-é.
A tárólókat az első reboot után átállítottam,arch saját tárólóíra,mert azt akartam elérni,hogy csak is arch tárólójából jöjjenek a fríssítések.
A saját iso készítése érdekelne,amit a gépemen futó belekott rendszerről-szertnék ekészíteni.
Ezt hogyan tudnám megoldani,azt olvastam hogy a sudo pacman -S archiso futtatása-fontos.Azt hogy mi is kell iso készítéséhez és itt elakadtam és ebben kérném szépen a segítséget - utbaígazitást.
További sok szépeket kívánok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB