Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Ettől nem félek. Egyrészt az utóbbi idő kivételével sok munkám volt, szal eleve ritkán volt elővéve a saját notim, másodszor az utóbbi időben hogy több időm volt, így jelentősen fejleszettem a vifm, nano keybindings/scripteket, hogy gyorsabban, sok funkcióval lehessen dolgozni. Sőt már olyat is csináltam, hogy gyakorlatilag egy terminálos menüt csináltam, hogy milyen programok vannak a debian tárolóban, és ahogy kurzorral mozgok, úgy mutatja, az infókat róla (amúgy ezt simán át lehet írni Archos pacman, yay stb-re is), meg csináltam szintán ilyen menüt a céges szerverekre ssh, és sshfs utasításokra is, hogy ha nincs otthon a céges notin, akkor is pillanatok alatt elérjem a szervereket ha gond van. Szal azért van mit csinálni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ettől nem félek. Egyrészt az utóbbi idő kivételével sok munkám volt, szal eleve ritkán volt elővéve a saját notim, másodszor az utóbbi időben hogy több időm volt, így jelentősen fejleszettem a vifm, nano keybindings/scripteket, hogy gyorsabban, sok funkcióval lehessen dolgozni. Sőt már olyat is csináltam, hogy gyakorlatilag egy terminálos menüt csináltam, hogy milyen programok vannak a debian tárolóban, és ahogy kurzorral mozgok, úgy mutatja, az infókat róla (amúgy ezt simán át lehet írni Archos pacman, yay stb-re is), meg csináltam szintán ilyen menüt a céges szerverekre ssh, és sshfs utasításokra is, hogy ha nincs otthon a céges notin, akkor is pillanatok alatt elérjem a szervereket ha gond van. Szal azért van mit csinálni 
BoB