Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
üzenetére
Archon nincs telepítéskor létrehozva semmi. Pont ez a lényege az egész Archnak, pont azért nincs telepítője sem. Alapból csak egy root felhasználó van, be nem állított jelszóval. Nincs létrehozva semmilyen más user telepítéskor, te hozod létre, és az meg úgy jön létre, amilyen kapcsolókkal beveretted az useradd parancsot (Installation Guide vagy Arch Wiki alapján).
#7673 sati: én is akartam venni ilyen K400-at, de letettem róla, rossz latency, meg ez az Fn mizéria, kellene lennie a billentyűzeten FnLock-nak, de nincs. Csak windowsos szoftverrel lehet megoldani, ha van is rá valami linuxos progi, az tuti X.org-alapú, és Waylanden nem fog menni. Persze nem lehetetlen, hogy létre lehet hozni egy egyedi X.org-kiosztást, amit utána meg lehet adni a Sway beállításainál, de ilyet még nem csináltam, fogalmam sincs hogyan kell.
Az új laptopom is ilyen, gyárilag Fn-t kell nyomkodni a funkcióbillentyűkhöz, szerencsére van a billentyűzeten FnLock, meg az UEFI BIOS-ban egy opció, ami automatice bekapcsolja induláskor, így nem kellett szenvednem ilyennel. Jó lenne, ha a billgyártók ezt a Fn+ dizájnt dobnák, marha nagy balfékség, semmire nem jó kavarás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Linux Mint
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amatőr csillagászat
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Formula-1
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB