Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Pro billentyűzettel bővült a Galaxy Tab S11 Ultra kiegészítőinek sora
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
üzenetére
Archon nincs telepítéskor létrehozva semmi. Pont ez a lényege az egész Archnak, pont azért nincs telepítője sem. Alapból csak egy root felhasználó van, be nem állított jelszóval. Nincs létrehozva semmilyen más user telepítéskor, te hozod létre, és az meg úgy jön létre, amilyen kapcsolókkal beveretted az useradd parancsot (Installation Guide vagy Arch Wiki alapján).
#7673 sati: én is akartam venni ilyen K400-at, de letettem róla, rossz latency, meg ez az Fn mizéria, kellene lennie a billentyűzeten FnLock-nak, de nincs. Csak windowsos szoftverrel lehet megoldani, ha van is rá valami linuxos progi, az tuti X.org-alapú, és Waylanden nem fog menni. Persze nem lehetetlen, hogy létre lehet hozni egy egyedi X.org-kiosztást, amit utána meg lehet adni a Sway beállításainál, de ilyet még nem csináltam, fogalmam sincs hogyan kell.
Az új laptopom is ilyen, gyárilag Fn-t kell nyomkodni a funkcióbillentyűkhöz, szerencsére van a billentyűzeten FnLock, meg az UEFI BIOS-ban egy opció, ami automatice bekapcsolja induláskor, így nem kellett szenvednem ilyennel. Jó lenne, ha a billgyártók ezt a Fn+ dizájnt dobnák, marha nagy balfékség, semmire nem jó kavarás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 5 - 14" - Ryzen 5 pro 7535U, 16GB ddr5, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone XS Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB