Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly
    veterán

Mar pont irni akartam, hogy hivatalos tarolobol van, es teljesen szuz install, de kozben eszembe jutott, h egy Sync-et azert bealitottam neki. Biztos ami bizots alapon nyomtam ra egy log out-ot es voala, szepen mukodik.:)) (Wayland alatt is)

Szoval mivel eleg friss ez az Arch (nem nagyon van idom foglalkozni vele) gondolom az FF Sync mukodesehez hianyzik meg valami csomag a rendszerbol, illetve az is elkepzelheto, h ez egy realative friss bugba futittam bele, ami a kobetkezo build-ben majd javitva lesz (meg nem neztem utana);)

Akkor próbáld meg a Mozilla oldaláról töltött tar.gz-s Firefoxot, abból is lehetőleg a Developer Editiont (béta), én is azt használom. Pedig én szoktam mondani, hogy Linuxon nem töltünk le weboldalról szutykokat, de ez az FF kivétel, 5+ éve használom, menet közben frissíti magát, nem hagyott még cserben, 2-3 naponta frissül. Igaz Wayland-es beállításokat rákényszerítve bármelyik FF bugozásba kezdhet, függetlenül attól, hogy melyik ág, milyen build, hányas verzió.

Új hozzászólás Aktív témák