Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neil Watts
veterán
Kivalo ez a Manjaro, csak epp olyan problemaval talakoztam, amivel eddig soha, sehol.
Felraktam a virt-managert igy:sudo pacman -S virt-manager qemu vde2 ebtables dnsmasq bridge-utils openbsd-netcatsudo systemctl enable libvirtd.servicesudo systemctl start libvirtd.service
Megprobaltam volna letrehozni egy virtualis gepet, es csak LXC lehetosegem van, KVM nincs.
Ezt amikor probaltam, nem vettem eszre, es megprobaltam egy OS containert letrehozni.
Van egy letezo qcow2 rendszerkepem, megprobaltam azt betallozva letrehozni a cuccot.
A letrehozas vegen panaszkodott, hogy nem tudja elinditani a 'default' network interfacet, igy futtattam a: (ezt kovettem)sudo virsh net-start defaultsudo virsh net-autostart defaultde sajnos nem mukodott.
Ujrainditottam a libvirtd-t, asudo systemctl restart libvirtd-vel, aztan futtattam asudo virsh net-start defaultsudo virsh net-autostart default
aztan mukodott...
Sajnos meg mindig nem jottem ra, mit ronthatok el, mert nem tudok tovabbra sem KVM virtualis gepeket letrehozni.
Mit nezek be?
Koszi!
Udv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB